Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejelölte a pasim a legjobb fiúbarátom csaját. Jogosan zavar?
Házibuliban voltunk a legjobb fiúhaveromnál. A párom, még egy pár ismerős, illetve a haver csaja és én.
A lényeg, hogy a haver csaja kicsit "egzotikus", külföldi anyanyelvű. Tökéletesen beszélt angolul, egész este tette-vette magát, a párom pedig le sem vette róla a szemét, de emiatt még nem szóltam, nem akartam féltékenykedni. Aztán akármi volt, a párom folyton a csajhoz beszélt egész este, én kb. le voltam tojva, ment a csaj után, én meg egyedül üldögéltem. Mikor megemlítettem késő este(olyan 23 fele), hogy menjünk lassan, a párom nem akart.
Haza értünk, és a párom ott is folyton a csajról beszélt, hogy szerinte kétszínű a lány, meg megjátsza magát és titkol valamit. Kb. 30 perc után megmondtam neki, hogy akadjunk már egy kicsit le a témáról és foglalkozzunk egymással, mire kiakadt hogy én mennyire hisztis vagyok. Na rá 4 napra, miután elköszönt tőlem este, hogy megy aludni, láttam, hogy facebookon ismerősök lettek a csajjal. Mint kiderült a párom jelölte be AZÉRT, mert a csaj elméletileg aznap este MEGKÉRT MINKET, hogy jelöljük be(érdekes mód én erre nem emlékszem, és senki más sem). A fiú haverom is felkapta erre az egészre a fejét, mondta nekem, hogy ez nagyon érdekes, a csaja is mesélte neki, hogy a párom bejelölte, mire a PÁROM megsértődött, letörölte a csajt és olyan patáliát csapott velem, hogy az hihetetlen.
Gyerekes ez a facebook téma, de komolyan olyan érzésem van, hogy a páromnak nagyon bejött ez a bige. Jogosan esik rosszul? Persze én vagyok a hibás mindenért. :(
"Gyerekes ez a facebook téma"
Ez a lényeg.
Úristen, bejelölt Facebookon egy ismerőst a párod (párja a zokninak van!). Most mi lesz? Tényleg gyerekes, hagyd abba a hisztit. És ha bejön a barátodnak a csaj, akkor mi van? Veled van, nem vele...
21N
Tudom, hogy ez a lényeg, csak amikor már a párom 0-24-ben azt nyomkodja, elgondolkodom, hogy mi olyan érdekes azon. Én napi 2x megyek fel, reggel és este. Az egyetemen ott kapom meg a házikat az egyik tanártól, illetve egy távoli rokonommal ott tudok beszélgetni(külföldi).
A párom viszont imádja, függő.
Hány évesek vagytok ti? 15???
Micsoda világproblémák...
Ne haragudj, de érzékeled, hogy a legjobb fiúbarátod barátnőjét ócsárolod, úgy, hogy gyakorlatilag a pasid ment utána mint egy puli kutya?
Nem lehet, hogy csak a pasid érzékeltetni akarta, hogy zavarja, hogy neked van legjobb fiúbarátod?
Mióta ugyanaz egy fiú HAVER, mint egy ismeretlen dögös csaj, aki után ment a kérdező PÁRJA, mint egy pincsi?
Kérdező, ide nem szabad semmi Facebook-kal kapcsolatos dolgot kiírni, mert azonnal jön a siserehad, akik bár használják a Facebookot, azonnal ellene vannak, ha valaki ilyen kérdést tesz fel. Azonkívül minden más infót figyelmen kívül hagynak, pl. azt hogy a barátod szidta a csajt, hogy kétszínű (sose jelölnék olyan embert ismerősnek, akiről ezt gondolom), vagy pl. azt, hogy folyton őt nézte, ami rád nézve is udvariatlan, meg másokra is. Azt a fontos tényt is mellőzték, akil előttem kommenteltek, hogy azonnal támadt a barátod, máshol már azt írták volna, hogy ez gyanús jel.
Az meg nyilvánvaló, hogy bejön neki a csaj, ez tök megalázó... Beszéljétek ezt át!
Utolsó, hogy tisztázzuk, én nem használom a facebook-ot már, mert meguntam, hogy olyan dolgok éktelenkednek az üzenőfalamon, ami csak két emberre tartozna.
Én irtam a 6-os, 7-es választ, és nem trolkodni jöttem ide, hanem segítőszándékkal, mert olvastam az egészet, egy részére azt tudom mondani, hogy sajnos. pl. mikor a lányra azt írja, hogy bige.
És azért sajnos, mert ugy fer lenne, ha a csaj is bepróbálkozott volna, de a leiras alapjan csak a legjobb haverbaratjat szereti.
Igy nem szep dolog ok nelkul feltekenykedni.
Te orulnel, ha a legjobb fiubaratod azt mondana a baratodra, hogy f.fej?
Amit meg akartam ertetni a lannyal, hogy a baratja jatszmazik. Ez pszihologia.
Ket helyezet van, vagy nagyon tetszik neki a lany, vagy zavarja, hogy a baratnojenek van legjobb fiubaratja, es igy akarja feltekennye tenni, hogy a legjobb fiubarat baratnojerol beszel.
Na mar most ha tetszene neki tenyleg, gondolod kedves kerdezo, hogy ezt az orrod elott csinalna?
De nem ereztek ellentmondast, hogy a talalkozokor a csaj utan ment egesz ido alatt, otthon meg szidja, de bejeloli, és ezt a csaj tudtotokra is adja, hogy a pasid jelolte be.
Szerintem szimplan a fiubaratoddal szeretne a baratsagotokat leepiteni, mert feltekeny ratok, es mi ennek a legjobb modja, ha a baratnojet hasznalja ezen celra, ami valljuk be igen h.lye es kellemetlen otlet, es legjobban a baratnonek es a legjobb fiubaratodnak, mert ha mar ilyen jelzoket hasznalsz ra, akkor te sem igazan fogadtad el, hogy neki o van, plane, hogy nem adott okot ra, hogy ilyen jelzoket hasznalj a lanyra.
Inkabb a fatol az erdot, kedves kerdezo, es utolso valaszolo.
Ha bejelölte, majd te is tiltotta abból nem lesz már semmi.
a facetól függetlenül a barátod egy este alatt tökre belezúgott egy másik nőbe - akármilyen gyerekes hisztizik módon reagál arra, ogy ez mindenkinek nyilvánvaló.
Nagy jövőt nem látok eben a kapcsolarban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!