Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kidobtam, de csak azért hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kidobtam, de csak azért hogy tanuljon, vártam hogy visszajöjjön, erre mit látok, már ott nyomul az insta-n egy új nővel, ráadásul úgy néz ki a nő mint egy giliszta, ilyenkor mitévő legyek?

Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 09:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nem feltétlenül jobb nőket választanak következőnek, ez az egyik.A másik meg, neked nem kell, hogy vonzó legyen, elvégre nem te vagy vele.Egyébként meg, ha jobb lenne nálad az utódod, akkor meg az lenne a bajod.

Amúgy jó dolog az önbizalom, de lehet sok ember számára meg te nem vagy a csajtól kategóriákkal jobb.Csak óvatosan, mert még ezt is megkaphatod kritikaként.Inkább lépj tovább és tanulj abból, hogy minden döntésed következményekkel jár.

2018. máj. 20. 13:01
 22/32 anonim ***** válasza:
55%
Az a kapufa, hogy dobtad, arra számítottál, hogy majd jön könyörögve, de benézted.
2018. máj. 20. 13:06
 23/32 A kérdező kommentje:
elvártam volna egy kis szenvedést
2018. máj. 20. 13:10
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
23. Ez nem egy könyv vagy film. Nem valószínű, hogy kidobod, nekiáll szép emlékekkel végiggondolni a kapcsolatot és könyörögni neked, hogy vedd vissza. Ezért találták fel a kommunikációt, megbeszélitek, hogy kinek mi a baja, és találtok rá közösen megoldást. Tulajdonképpen most max te szenvedsz.
2018. máj. 20. 15:33
 25/32 anonim ***** válasza:

Elvàrtàl volna? Mégis mire fel???

Tanulj még, kislàny, nőj fel, ès majd egyszer ràjössz, hogy felnőtt emberek nem jàtszmàznak, hanem normàlisan leülnek megbeszélni a dolgokat.

Mint ahogy arra is rà lehet jönni egy bizonyos IQ felett; hogy nem feltétlenül a kinézet szàmìt, mint ahogy arra is, hoyy ami az egyiknek tetszik, az nem biztos hogy fog a màsiknak is...

2018. máj. 20. 17:43
 26/32 anonim ***** válasza:

Mitévő legyél? Tanulj az esetből. Ezt most benézted. Legközelebb majd nem jàtszmàzol.

A legjobb nőket is unja valaki.

2018. máj. 20. 17:44
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Háháhá jól megszoptad. Úgy kell neked. Aki érzelmi zsarolással, pl szakítással próbál valakit valamire kényszeríteni az meg is érdemli. Szánalmas fruska
2018. máj. 20. 18:58
 28/32 anonim ***** válasza:

Ha kidobok vkit nem akarom többet látni.Pfú!Tanárnéni vagy vagy mi?

Szerintem eddig is ezt csinálta csak nem volt róla kép.Nagy szerencséje van mindkettőtöknek. Egyik se kellene!

2018. máj. 20. 19:46
 29/32 anonim ***** válasza:

"elvártam volna egy kis szenvedést"

Hát ez jó:D

A munkahelyeddel is ilyen elvárásaid vannak, vagy csak azután ahogy kidobsz valakit?:D

Depressziót nem vártál, vagy valami kis önpusztítást?:D

2018. máj. 20. 21:18
 30/32 A kérdező kommentje:
könyörgés,sírás,térd elé borulás, hogy öngyilkos lesz...stb
2018. máj. 20. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!