Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kapcsolatot, " tett tönkre" a számítógépes/szociális függőség?
Hát végül is nekem is ment tönkre régebben kapcsolatom a játék miatt, bár kicsit fordította történet. Napi 1-2 órát játszottam esténként főleg, de akkor sose amikor vele voltam, mégse tolerálta és hisztizett miatta, ezért kidobtam. De ő persze egész nap a telóját bújta, persze az nem volt baj :D
26/f
Korábban nem tapasztaltam ilyet, a mostani viszont majdnem ráment erre, de szerencsére kb. az utolsó utáni pillanatban komolyan vette a "tényleg elfoglak hagyni, ha ez így megy tovább" kijelentésemet, és hetek óta leállt.
Elmondása szerint így utólag ő is belátja, hogy függő volt, és most, hogy befejezte sokkal több ideje jut másra, nekem is többet segít, és érdekes módon munka mellett most már arra is jut ideje, hogy határidőre megírja a beadandóit...:)
Exemmel azért szakítottam.
Hétköznap meló, hétvégén barátok, vagy esténként is haverozott.
Kirándulásaink abból álltak, hogy ő fényképezett 98%-ban, én meg tökegyedül ácsorogtam meg vártam, hogy végezzen - az aktuális képpel.
19 és 29 éves kora között senkije nem volt, én szakítottam vele 2,5 éve, azóta szintén egyedül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!