1 mg rivotrilt veszek be egy nap, szociális fóbiára, erős szorongásra. Ha kihagyok 2-3-4 napot, akkor is kialakul a tolerancia? És esetleg a függőség? Vagy akkor mi van? Szóval hetente mondjuk 2-szer, esetleg 3-szor szedem be.
Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 21:44
1/35 anonim válasza:
A Rivotril nem egy jó gyógyszer, pont a függőség meg stb. miatt. Kérjél mást, nemcsak ez a gyógyszer van rá.
2/35 A kérdező kommentje:
köszi a választ, tudom, de a kérdésre tudnál reflektálni? .)
2010. jan. 29. 21:59
3/35 anonim válasza:
Nem szeretned inkabb megoldani a problemadat? Nem szabadna hogy ez legyen,es nem gyogyszerrel kene kezelni szerintem.
4/35 anonim válasza:
szorongásra szedj inkább frontint. az nem okoz függőséget!
5/35 anonim válasza:
Nem. A terápiás gyógyszereknél 4-6 hét, mire egyáltalán elkezd úgy dolgozni, ahogy kell neki. Bár nem tudom, a rivotril ilyen-e. A rivotril nekem olyan xanaxosnak tűnik, hogy amikor baj van beveszel, amikor nincs, nem veszel. Nekem annak idején amikor felírták, napi 6 mg-ot kellett szednem (!!!!). Én ezt simán megtagadtam, amikor ez első két szem bevétele után beájultam. Amúgy nem okoz függőséget olyan könnyen mint pl a xanax.
6/35 A kérdező kommentje:
most komolyan ilyen nehéz megérteni a kérdést? :D nem rosszból, de csak egy kommentelő válaszolt rá, az utolsó :)
2010. jan. 29. 22:07
7/35 anonim válasza:
A Rivotril nem olyan, hogy több hétig kell szedni, hogy hasson. Néhány óra alatt hat, és hatása is néhány óra. Sajnos tényleg hozzá lehet szokni ha sokáig szeded minden nap.
8/35 anonim válasza:
Az antidepresszánsokra gondolt a 22:02-es válaszoló. Azoknál van az, hogy egy hónap alatt alakul ki a hatása. A szorongásoldó az más típusú gyógyszer. Bevétel után rövid időn belül hat.
9/35 anonim válasza:
Egyik gyógyszer sem jó úgy,ha vaktában szedjük,mikor csak kedvünk van.Az orvosod hogy rendelte?
A függőség mindenképpen kialakul.Én elég sokáig szedtem,és örülök,hogy sikerült leállnom róla,mert ezt a gyógyszert elég brutálisnak tartom,és szerintem sokan vagyunk még így.
Más módszer nincs arra,hogy legyőzd a szociális fóbiád?Csak ez az erős szer?
10/35 A kérdező kommentje:
Igen
2010. jan. 30. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!