Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 1 mg rivotrilt veszek be egy...

1 mg rivotrilt veszek be egy nap, szociális fóbiára, erős szorongásra. Ha kihagyok 2-3-4 napot, akkor is kialakul a tolerancia? És esetleg a függőség? Vagy akkor mi van? Szóval hetente mondjuk 2-szer, esetleg 3-szor szedem be.

Figyelt kérdés
2010. jan. 29. 21:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
66%
Én is szedtem így, igaz frontint. A vége az szokott lenni, hogy 1-2 év alatt így sem lesz elég (vagyis egyre sűrűbben kell bekapdosni, a végén már naponta), tehát antidepó a megoldás.
2010. jan. 30. 12:03
 12/35 anonim ***** válasza:
64%
Én a rivotrilt szedem,szorongás depresszióra írták fel,már 8 éve szedem,a pszichiáter úgy írta:reggel 1mg frontin,délben szintén 1mg frontin,este 2mg rivotril.Nem kell félni tőle,nem hiszem,hogy az ideg hasznosabb lenne,nem igaz,hogy olyan brutális,fősulit elvégeztem mellete,nem okozott memória romlást.Valamiért mindig ijesztgetnek vele,de ilyen erővel a reuma gyógyszerektől kezdve mindennel elő jöhetünk,algopirinhez is hozzá szokhat az ember.Sajnos ha kell szedni,nem örömében teszi az ember,legalábbis remélem.
2010. jan. 30. 15:20
 13/35 anonim ***** válasza:
41%
Na szerintem máris romlott az állapotod!Hogy hasonlíthat valaki egy algopyrint egy idegrendszerre ható gyógyszerhez?Igenis veszélyes,és bár manapság már minden apró hülyeséggel egyből divat orvoshoz futkosni,és marokszám szedni a sok diligyógyszert,ez még nem lesz egészséges!!!Vannak természetes dolgok,gyógynövények,stb,amelyek segíthetnek,nem hiszem,hogy az tesz jót,aki ilyen agyonkisérletezett szarokkal mérgezi a szervezetét,és írtja velük az agysejtjeit...Méghogy algopyrin,meg reumagyógyszer...te aztán nem vagy semmi!!!Még büszke is vagy és menő,hogy ezeket szeded...ez már tényleg a leépülés maga..
2010. jan. 30. 16:38
 14/35 anonim ***** válasza:
66%
Ja,még annyi,hogy a sport sokmindenre orvosság lehet!Az egész szervezet feltöltődik általa,stresszoldó,nyugtató hatású,árdemes kipróbálni!
2010. jan. 30. 16:40
 15/35 anonim ***** válasza:
67%

15:20-as

"reggel 1mg frontin,délben szintén 1mg frontin,este 2mg rivotril"

Na ilyet se hallottam még. Emeljük duplára a mellékhatások esélyét? Egyfajta miért nem vol jó?

2010. jan. 30. 17:43
 16/35 anonim ***** válasza:
Tutira hozzá lehet szokni akkor is, ha eleinte ritkán kapod be. Később egyre többször kell, nem is a pánik miatt, hanem mert elvonási tüneteket fog okozni, amit te majd pániknak gondolsz, és persze be fogod venni. És aztán mikor már teljesen hozzászoksz és nem hat, jöhet a még erősebb, még erősebb...Ez van. Én így jártam a Valeriánával, amire elvileg nem lehet rászokni. Pedig dehogynem...Egyenes út az erős nyugtatókig. Én amikor rájöttem, hogy nem is pánikrohamaim vannak, hanem elvonási tüneteim, 1 hét alatt lejöttem róla, de az maga volt a pokol. Izomrángás, rosszullét, reszketés...
2010. jan. 30. 22:59
 17/35 A kérdező kommentje:
Hát akkor nem aggódok ha te a valeriánához is hozzászoktál, mert akkor neked nagyon más az agyad mint nekem :) én abból 5-10-eket dobáltam be hogy valami hatása legyen, több napon keresztül, de nem is éreztem semmit. A rivóra meg egyébként nem vágyom, mert annyira nem tetszik az érzés amit okoz, a fő ok az alvás amire szedem, meg fóbiák, de most mirtadepivel is tudom helyettesíteni(antidepresszánzs, ami este le is üt) ezért nem kell beszednem egy jó ideig sokszor.
2010. jan. 31. 09:15
 18/35 anonim ***** válasza:
A megfelelő antidepi éppen hogy nem üt le. Továbbá mellette - fokozatosan, de simán el lehet hagyni a nyugtatót. Saját tapasz nyalat is.
2010. jan. 31. 12:52
 19/35 anonim ***** válasza:
15.20-as vagyok.A pszichiáter így írta fel,nem saját magamtól szedem így.Nekem elég lenne egyfajta is.A másik hozzászólót megkérném ne rágalmazzon, egyáltalán nem vagyok leépülve szellemileg,te aztán nagyon okos lehetsz,biztos orvos vagy,én a saját tapasztalataim írtam le.Igenis hozzá szokhatsz bármihez,de az idegtől kaphatsz szívrohamtól kezdve bármit.Nekem meghalt a férjem,egyedül maradtam gyerekekkel,nem jókedvemből mentem orvoshoz,hidd el.Ez olyan rosszindulat.Pl.ha te skizo lennél nem szednél rá semmit?Beképzeltnek lenni,okoskodni,ha nem érzed magad a másik bőrében,könnyü.Te szerintem kezeletlenül beteg vagy.
2010. jan. 31. 13:24
 20/35 anonim ***** válasza:
15.20-as vagyok:jelezni fogom a rágalmaidat,azért írom,hogy tudd.
2010. jan. 31. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!