Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja sok férfinek az insta modellekkel?
Nő vagyok, távolról sem insta kompatibilis, de nekem semmi bajom velük.
Nincs semmilyen közössègi oldalam, nem követek sehol senkit, nèha làtom itt, hogy megosztanak profilokat, egyszer kívàncsiságból magam is rákerestem a legnépszerűbbekre.
Sokuk szerintem szép. Van, aki eltolta túlságosan mű irànyba, de nem mind azért.
Az, hogy ezzel keresnek milliókat, miért fàj sokaknak? Volt egy lehetőségük, kihasznàltàk, ennyi. Lehet utànuk csinàlni.
Hát, hogy sekélyesek, istenem. Nem ártanak senkinek.
Nem lenne kereslet, nem lenne kínálat sem
Én sem értem. Valószínűleg dugnák őket, csak nem fogják.
Nekem amúgy se ad be ilyeneket, tehát ha valaki el akarja kerülni, az el tudja.
"Az, hogy ezzel keresnek milliókat, miért fàj sokaknak?"
-Az a fájdalmas, hogy nem érdemelte ki semmivel. Gondolj azokra akik mást dolgoznak, keményebben vagy esetleg olyat amivel tesznek másokért, a társadalomért vagy bármi jót. Ők miért nem érdemlik meg?
"-Az a fájdalmas, hogy nem érdemelte ki semmivel. Gondolj azokra akik mást dolgoznak, keményebben vagy esetleg olyat amivel tesznek másokért, a társadalomért vagy bármi jót. Ők miért nem érdemlik meg?"
Az a baj, hogy még mindig nem bírjátok felfogni, hogy a világ nem úgy működik, hogy ha Józska hülyére dolgozta magát lapátolással, akkor rögtön dőlni fog hozzá a pénz, mikor Zolinak meg van munkagépe és 10 perc alatt megcsinálja.
Az a baj,hogy nem értitek ahogy egyik vàlaszadó írta.
A vilàg nem így mûködik,hogy ha Pityu napi 12 órát robotol akkor kapjon milliós fizut hanem kereslet kínàlat alapjàn.
Irigység az egész kérdezõ.
Ha pasi:
1. Ilyen nõre vàgyik de nincs azon a szinten,hogy megkapja õket.
2. Irigy rà,hogy a testével megkeresi az õ két éves fizetését egy pàr napi munkàval akàr.
Ha csaj:
1. Tudja,hogy szép és irigykedik a sikereire minden téren minõségi életére.
2. Olyan pasira vàgyik akinek ilyen kaliberû csajai voltak vannak és nem veszik potenciàlis partner szàmba.
Amúgy az kamu,hogy aki insta celeb az hülye.
Én sok insta szép nõt ismerek egyik konkrétan HR-s nàlunk és IT-sok kivàlasztàsàval foglalkozik,köszöni szépen nem a puncijàért dolgozik itt meg nem azért kapta a diplomàjàt.
Vagy tudnék jogàszt,marketingest is mutatni mind gyönyörû fitneszes làny,jah és kedvesek is.
Azért nincs bajom velük, mert attól, ha nekik jó, nekem nem lesz rosszabb, nem azért nincs pénzem, mert nekik van, nem vagyok irigy.
Az én jólétem csakis tőlem függ, ès nem random idegeneket hibàztatok, alkik ellentètben velem megcsinálták a saját szerencséjüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!