Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja sok férfinek az insta modellekkel?
Nő vagyok, távolról sem insta kompatibilis, de nekem semmi bajom velük.
Nincs semmilyen közössègi oldalam, nem követek sehol senkit, nèha làtom itt, hogy megosztanak profilokat, egyszer kívàncsiságból magam is rákerestem a legnépszerűbbekre.
Sokuk szerintem szép. Van, aki eltolta túlságosan mű irànyba, de nem mind azért.
Az, hogy ezzel keresnek milliókat, miért fàj sokaknak? Volt egy lehetőségük, kihasznàltàk, ennyi. Lehet utànuk csinàlni.
Hát, hogy sekélyesek, istenem. Nem ártanak senkinek.
Nem lenne kereslet, nem lenne kínálat sem
"Nem ártanak senkinek."
Vajon azoknak sem, akiknek megingatják az amúgy is labilis önértékelését? Meg az általános értékrendeknek? Annak, hogy normális lányok is elkezdik magukat így mutogatni "mert az a menő", meg hogy figyelmet vásároljanak?
Szerintem igenis ártanak, csak nem közvetlenül, hanem közvetetten.
Valóban semmi baj nincs velük.
Egy ismerősöm is pénzt kap a képekért, amiket kirak és nekem is modellkedett, promozta a márkánkat. Jó üzleti érzéke van, évfolyamtársam volt középsuliban, le is körözött sokmindenben, mert nem hülye lány.
Ne legyünk előítéletesek légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!