Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja sok férfinek az insta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja sok férfinek az insta modellekkel?

Figyelt kérdés

Nő vagyok, távolról sem insta kompatibilis, de nekem semmi bajom velük.

Nincs semmilyen közössègi oldalam, nem követek sehol senkit, nèha làtom itt, hogy megosztanak profilokat, egyszer kívàncsiságból magam is rákerestem a legnépszerűbbekre.

Sokuk szerintem szép. Van, aki eltolta túlságosan mű irànyba, de nem mind azért.

Az, hogy ezzel keresnek milliókat, miért fàj sokaknak? Volt egy lehetőségük, kihasznàltàk, ennyi. Lehet utànuk csinàlni.

Hát, hogy sekélyesek, istenem. Nem ártanak senkinek.

Nem lenne kereslet, nem lenne kínálat sem

2017. nov. 22. 10:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
38%

Vigyàzz kérdezõ mert te vagy a mocskos szemét,mit képzelsz hogy tõled függ a sorsod.

Itt Balkànon sírj rinyàlj,mindenki hibàs csak mi nem érted?

Tehàt tessék àlljunk neki mi is szídni aki szép,okos,szexy,aki tehetõs és gyàrtsunk elméleteket a kifogàsokra jó magyarosan mi is,mert ez a divat làtod? :))))

Teljesen jól làtod sok rinyagép kérdezõ hozzászólàsàt naponta 1000-szer elolvasni.

Tudod jön majd a bilibe lóg a kezed.

Nehogy jól merjük magunkat érezni hiszen sírni,és màsokat okolni és természetesen minnél negatívabbnak lenni na akkor lehetünk jó birkák.

2017. nov. 22. 11:08
 12/24 anonim ***** válasza:
83%

az, hogy 0 értékteremtéssel keresnek egy rakás pénzt. Igaz, hogy ez főleg azoknak a hülyéknek köszönhető akik a keresletet generálják. Ugyan ez a baj a focistákkal/mánágerekkel/fal utca farkasaival/stb.

Elcseszett egy állat az ember.

2017. nov. 22. 11:09
 13/24 anonim ***** válasza:
12%

-Az a fájdalmas, hogy nem érdemelte ki semmivel. "

A szépségével érdemelte ki. Ha tetszik, ha nem, erre is van igény, hogy szép nőket nézegessünk a neten. Ők ezt az igényt elégítik ki.

Az is vicces, aki az egópolírozással jött. Az instamodellnek fontos az egója, ezért kitesz pár jól sikerült képet, hogy az emberek csodálják.

Neked is fontos az egód, ezért fel vagy háborodva, h az emberek nen ismerik el a te teljesítményed, bármit is csinálsz, úgy, mint az instamodell teljesítményét. :D

2017. nov. 22. 11:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem érdekel, ki mennyit keres. Inkább, hogy értékrendjükkel, tömegeket visznek félre. Mikor egy ilyennel próbálok össze jönni, csodálkozik, hogy tovább állok. Jön, hogy én csak dugni akartam, pedig szerettem volna többet is.
2017. nov. 22. 11:15
 15/24 anonim ***** válasza:
70%

Én egy szóval nem mondtam, hogy szeretném, ha elismernék a munkámat.

Felháborít, hogy egy magamutogató, agyonsminkelt retek ma már többet ér mind anyagiakban mind emberileg mint bárki más aki legalább tesz is valamit, nem csak egész nap a s*ggét áztatja az xy által kifizett utazásán, fényképezi magát, koktélozgat és éli az életét. Miért? Ezt nem bírom felfogni. Irigy rá a franc, nem tudnék ilyen semmirekellő kirakati majom lenni.

2017. nov. 22. 11:21
 16/24 anonim ***** válasza:
69%
Az instaceleb népszerűsége, sikere a közönségen múlik. Nem hiszem, hogy őt kéne hibáztatni azért, mert a százezrek csorgatják rá a nyálát. Ha senki nem követné őket, nem lennének sikeresek.
2017. nov. 22. 11:27
 17/24 anonim ***** válasza:
A pénzére irigy vagyok, vagyis inkább arra aki pénzeli, de nem a nő miatt, hanem mert jó életszínvonalon él, nekem meg azon kell gondolkozni az év 365 napján hogy miből fizetem ki a számlákat és a tartozásaimat. Ha eléri a 40 éves kort akkor a kutyának nem fog kelleni, én meg remélem 15 év múlva már leszek valahol.
2017. nov. 22. 11:29
 18/24 anonim ***** válasza:
92%

Ugyanezt mondom mindig. Ha nincs lájk, nincs pénz. De egyesek egy kerek popsi láttán nyomják is a szíveket.

Akik lájkolják őket, vajon lájkolnák és ugyanennyire a megfejtett rejtvényt vagy a megkötött sálat? Az elolvasott könyvet? Dehogy. Erre van a többségnek igénye.

2017. nov. 22. 11:32
 19/24 anonim ***** válasza:
65%

Hát ez olyan, mint amikor a kövér, igénytelen hatvan éves Misi bácsi egy Jennifer Lopez kép alá kommenteli, hogy "bottal sem piszkálnám meg", majd elégedetten hátradől, és kiveri.

Szidnak ezek mindent, ítélkeznek, mnk, közben csodálkoznak, hogy nem kellenek a nőknek.

2017. nov. 22. 12:40
 20/24 Sunshinedoll ***** válasza:
Az, hogy ők nem tudnak olyan csajokat szerezni :D
2017. nov. 22. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!