Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kidobtam, de csak azért hogy tanuljon, vártam hogy visszajöjjön, erre mit látok, már ott nyomul az insta-n egy új nővel, ráadásul úgy néz ki a nő mint egy giliszta, ilyenkor mitévő legyek?
Figyelt kérdés
2018. máj. 20. 09:48
11/32 anonim válasza:
Azért azt leírhattad volna, hogy miért dobtad.Megcsalt?Ha igen, akkor én pl. biztosan nem szeretném a visszatérését.Megbízhatatlan emberrel felesleges párkapcsolat.Inkább tanulj te belőle.
Az új nője giliszta kinézete téged miért zavar?Nem te vagy vele.Szakítás után már nincs közöd ahhoz, milyen nőkkel jön össze.
12/32 anonim válasza:
Az a baj azzal mikor egy nő teszteli a sajat parjat h nem szamolnak a kovetkezmennyel pl a ferfi nem hulye észreveszi ha szorakoznak vele. Valahogy mindig csak arra gondoltok ugyis az lesz amit ti akartok, hat pedig nem ti vagytok akiken mulik egy kapcsolat. Ez egy közös jatek, 50-50%
14/32 anonim válasza:
Kidobtad és már is ott a másik nő:)) Szerinted egy kicsit is szeretett?? Egy luk voltál, hogy ne kelljen másikat felhajtani, ennyi voltál neki. Miért is vártad vissza így??
15/32 anonim válasza:
Talán az a "giliszta" többet tud neki nyújtani, mint te.:) Valószínűleg a belső értékeket is figyelembe vette ezúttal.
16/32 anonim válasza:
Kapufa klasszikus esete. Nem kell tenni semmit. Elni tovább.
17/32 A kérdező kommentje:
mi a kapufa?
2018. máj. 20. 12:48
18/32 A kérdező kommentje:
lapos,gülüszemű és vihog
kategóriákkal vagyok jobb nő,pedig én sem vagyok Milla Jovovocih
2018. máj. 20. 12:49
19/32 anonim válasza:
Meséld el minél több barátnődnek is, hogy mire mentél a játszmázásoddal.
Biztos nekik is hasznunkra válik a tapasztalat.
20/32 anonim válasza:
Minek játszmázni? Sose értettem, hogy "tudnod kéne mi bajom van". Megbeszéltétek volna még veled nyomulna. Amúgy hiába legyezed magad, elég könnyen túl van rajtad, szóval te is tanulhatsz az esetből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!