Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zabálhatok a pasim előtt?
Figyelt kérdés
2010. jún. 14. 19:45
31/70 anonim válasza:
Úh te hallod jó csaj lehetsz. :D
Nekem nagyon tetszene ha csak látnám ahogy eszel, legalább én sem érezném magamat kényelmetlenül, hogy oda kell figyelni az 1falat / percre meg ilyen hülyeségekre.
Ez most olyan, hogy ha valaki éhes akkor mit kell itt késsel villával szerencsétlenkedni, meg kell fogni a húst azt enni, vagy villával is meg lehet szúrni a húst és mindig leharapni belőle egy darabot.
Én soha nem szerettem ezt az illedelmes evést, attól nem lehet jóllakni.
32/70 anonim válasza:
én meg a steaket egyszerűen szétmarcangolom mint a kutyák!
33/70 A kérdező kommentje:
nőies evés = lassan, keveset
férfias evés = közepes tempóban, sokat
én meg zabálni szoktam :D
2010. jún. 14. 20:01
34/70 anonim válasza:
Én is ismertem egy ilyen csajt... aki állandóan böfögött stb.. hát eléggé undorító volt! Méghozzá mindenki előtt csinálta, órán.. (suliba)
35/70 anonim válasza:
de az a jóóóóóóóóóóóóó! hidd már el:D még senkinek nem írtam ennyit:D csak elhihetetd:D
36/70 A kérdező kommentje:
én nem szoktam órán büfögni XD kajaután szoktam :P de csak itthon meg a rokonságba mer ott nem cink mindenki büfög meg zabál hála istennek hogy ilyen származásom van!
2010. jún. 14. 20:03
37/70 A kérdező kommentje:
nekem meg sose jött még ennyi válasz XD mondjuk fele tevagy XDD de nembaj köszi ;):DDD
2010. jún. 14. 20:04
38/70 anonim válasza:
hát júaz falura^^ városba meg úgysem megyünk:P
39/70 anonim válasza:
ez viccesXD
éns e értem h minek otthon késsel villával enniXD
én még asztalnál se eszek tv nélkül soha sem eszek késsel meg szintén sose eszekXDXD
és böfögni a legjobbXD
40/70 anonim válasza:
a zabálás nem függ össze a késsel-villával vasló evéssel, úgyis lehet zabálni.Mellesleg a zabálás nem egészséáges -.- ne fald a kaját hanem egyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!