Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire befolyásoló tényező a párod családja?
Kit mennyire zavar a parotok családja ha nem jöttök ki jól ?
Parommal jól megvagyunk bár mostanaban sok a veszekedes az én családom miatt (illetve két testvérem miatt) a tesoim szerint a parom nem szeret és kihasznál engem persze erről a véleményrol a parom is tud mindent .alatalaban veszekszik velem emiatt,hogy milyen gazak a testvéreim stb .. viszont emiAtt szakitani akar velem .. volt e már nektek ilyen helyzet hogy valamelyik családtag nem szerette a parotokat vagy ti nem az övet?
A párommal élek együtt és nem a családjával.
A párom nem bírja az egyik testvérem. Nem találkoznak. Ennyi.
Szerintem szálljatok le erről a témáról. Bár én ebből a kis leírásból azt veszem ki, hogy valóban érdemesebb lenne szakítani.
Cikibb ha a te családod nem tolerálja a csajt. Mert tr szorulsz két tűz közé €s akkor szenvedsz....
Amugy exem anyja idegbeteg nagyban befolyásolta a dühkitöréseivel a randik minőségét a szexuális együttléteinket stb.
Leìrom a magam kis rémtörténetét. Lényege akinek nincs kedve végig olvasni két 20on évest simán szétszedtek a lány szülei.
-Exem késői becsúszott gyerek, 40/45 voltak a szülei amikor részeg apuka rámászott anyukára és hát exem lett a vége.Anyukája nővérének akarta adni nevelni(nővér fia is akkor született)
-Exem 17 évesen egy bűnöző pasival felcsináltatta magát kórházi esküvő..
-1év múlva elvált mert a pasi lelépett közben két nővére is elvált.
-Ja ex anyós ex após alkoholisták.
-Elfogadtam a lány a gyerekkel együtt minden szép lehetett volna de ex anyósom részegen mindig belém állt,exem nővére féltékeny volt arra hogy mi együtt vagyunk ő rá meg a saját fia se néz rá.
-A lány szülei leláncolták a gyerekkel a volt barátnőm. Soha sehová nem mehetett kivéve iskolába és dolgozni. Na oda látástól vakulásig és levették pénzzel ,abból is ittak.
Attól függ,milyen a kapcsolata velük.Ha túl szoros és manipulálják,akkor eleve dobom a pasit.
Ha nem olyan jó és nem is igen tartja a kapcsolatot,akkor nem érdekel,ki kinek szimpi,ha nem nyom semmit se a latba.
1000km-re élünk, semennyire.
De az exem szülei mindenbe beleugattak, ő meg egyzer nem volt képes leállítani őket, így szakítás lett belőle idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!