Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy Fiú aki nagyon tetszik nekem.múlt csütörtökön találkoztunk és jól elvoltunk beszélgettünk meg ilyenek.Nagyon rendes volt velem.2010. jún. 14. 17:46
51/115 A kérdező kommentje:
jól van...inni fogok de magamnál leszek:Pemlékezni is szeretnék majd az estére=)
2010. jún. 21. 20:10
52/115 anonim válasza:
hát jolvan.De azért ne legyél józan se.mondom a faszik buknak a részeg csajokra:P
53/115 A kérdező kommentje:
de nem mindegyik:S...és beégni sem szeretnék nála...mert tényleg nagyon tetszik=)
2010. jún. 21. 20:14
54/115 anonim válasza:
nem égeted amgad be nyugi.jol irták elöttem részeg csaj mindig aranyos:D mert olyan cukin néz nevet mosolyog....bizz bennem.igy jöttem össze bnömmel és ennek már 1 éve
55/115 A kérdező kommentje:
hát nem tudom...én nem reménykedek hogy összejövünk...ha csak egy jó este lesz annak is örülnék=)jó akkor aranyos leszek,hátha úgy közeledik felém=)köszönöm nektek tényleg=)
2010. jún. 21. 20:24
56/115 anonim válasza:
dehogynem tudod.bizz magadban.és tedd oda magad ahogy irták már:Dsok sikert. kérdezd meg iszik e valamit adj neki piát hogy igyatok együtt.
57/115 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem tudok már magamba bízni....majd meglátjuk mi lesz=)
2010. jún. 21. 20:38
58/115 anonim válasza:
Te ilyen kis h...e lehetsz ha egyszer ezt irod utána meg nem bizol magadba.szedd már össze magad b.meg ne legyél ilyen nyom orék.rugj be és mássz rá.
59/115 A kérdező kommentje:
nem vagyok kis hülye...csak nem olyan mint a többi lány...és nyomulni sem akarok!majd alakul vhogy!
2010. jún. 22. 13:34
60/115 anonim válasza:
Hát te tudod. Csak nehogy nyafi legyen a vége hogy nem nyomultál:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!