Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy Fiú aki nagyon tetszik nekem.múlt csütörtökön találkoztunk és jól elvoltunk beszélgettünk meg ilyenek.Nagyon rendes volt velem.2010. jún. 14. 17:46
21/115 A kérdező kommentje:
arra gondoltam hogy nyáron van lehetőségünk lovaglásra és lehet bevállalnám,csak az a baj hogy h félek a lovaktól:Sam nem hiszem hogy utána megyünk még...
2010. jún. 14. 20:19
22/115 anonim válasza:
Szerintem majd ott döntsd el ha beszélgettek.nehogy kényszernek érezd a lovaglást mert akkor lehet nem is menne.Vagy lehet megszeretnéd a lovakat még jobban.Ezt neked kell tudnod.
23/115 A kérdező kommentje:
lehet igazad van,lehet nem is lesz semmi...:S
2010. jún. 15. 19:25
24/115 anonim válasza:
Miért ne lesz semmi?miért ment el a kedved?igy nem lehet keresni barátot hogy feladod.Ne legyél ilyen.Ez nem megoldás hogy ugyse lesz semmi lehet.próbálni kell.
25/115 A kérdező kommentje:
sokszor próbáltam és mindig pofára estem....
2010. jún. 15. 20:01
26/115 anonim válasza:
Értem.De ha meg sem probálod.próbáld meg.ird majd meg mikor mész.sok sikert szoritok majd érted!
27/115 anonim válasza:
Ha nem akar semmit akkor adj neki egy jo éjszakát és kész:D
28/115 A kérdező kommentje:
kösz aranyosak vagytok=)jó éjszaka....nekem is az lenne=)csak én nem vagyok olyan lány...
2010. jún. 16. 13:18
29/115 anonim válasza:
Hát ha neked is jo lenne?akkor mi a gond?nem vagy olyan.1szer meg leeht tenni.mennyi idös vagy?
30/115 A kérdező kommentje:
21vok...és..hát...de igen,1szer meg lehet tenni=)
2010. jún. 16. 14:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!