Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még esélyem nála? Hogyan?
pár napja dobott ki a barátnőm, 2 hónapig voltunk együtt, azt mondta, hogy már nem úgy érez irántam, "megunt"
(Bár én ezt igy nem tudom elhinni..) Azóta is találkozgatunk mint barátok, de olyan más lett, akkor változott meg minden mikor az iskola elkezdődött, és visszakerült a *****osztálytársai közé... beszélgettem vele, elmondtam, hogy megakarom magam ölni, egész este sirt utána.. nem tudom mit tegyek már :/
hát ha megprobáltad megölni magad,föleg egy lány miatt,elég gyenge jellem lehetsz..föleg 2 honap után....nem tom hány éves vagy de sztem tini. szerinted nincs nagyobb padló az életben???csak nézd meg más országokban mi van.éhezés,háboru stb.. és élnek. nekik több okuk lenne öngyilkosnak lenni.majd ugyis rájössz ha a valo életbe csöppensz hogy ez semmi ami miatt most szenvedsz.
ja és csak a rend kedvéért tiniként én is halálos fájdalmat éreztem minden 2 honapos kapcsolat után amiböl kidobtak.ez a tinik élete. tapasztalatok. ma már csak nevetek ezeken a fájdalmakon. amig nem mulik el nem tudsz nyilván. de ha elmulik nemérted mire volt ez a felhajtás. ez természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!