Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem veszi észre, hogy a lány csak totál kihasználja! Rossz nézni! Szerintetek én mit csinálhatnék? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves lány vagyok. Van egy nagyon jó haverom(igazából általánosban ő volt életem nagy szerelme, de azóta csak nagyon jó haverok vagyunk), aki immáron 3,5 éve van egy lánnyal. Egy kívülálló azt mondaná, milyen szép pár, boldogok meg minden.De én sajnos tudom, hogy ez nem így van. Nem nagyon szeretek beleszólni más dolgába, eddig azért nem is tettem,de engem egyre jobban zavar. Szóval a haverom, aki teljesen oda és vissza van a barátnőjéért, teljesen el van vakulva. A lány is biztos szereti, valamennyire, (soha nem voltam jóban a lánnyal), de a nyakamat merem rá tenni, hogy a pénze,kinézete és a kapcsolatai miatt van vele. Rengeteg jóképű haverja van, és ahogy hallottam, meg ahogy néha látom, a barátnője előszeretettel flörtöl majdnem minddel, amikor éppen a haverom nincsen jelen. És egy hónapban vetet magának kismillió dolgot, akárhányszor mennek valahova, neki kell, valami. És konkrétan a csaj fotójával találkoztam egy bizonyos társkereső honlapon, ahol is az volt kiírva, hogy végre jól jönne már valaki, aki komoly kapcsolatot szeretne vele kiépíteni. És myvipen, meg hasonló oldalakon kint sincs hogy kapcsolatban meg semmi, egy deka közös kép, és ez sem zavarja egyáltalán a haveromat. A társkeresősről persze nem szóltam neki, meg semmiről sem, csak nem tudom hogy lehet ennyire vak...Próbáltam már vele az anyagiasság részről beszélni, de egyik fülén be, a másikon ki. Szerintetek mit tehetnék? Előre is köszi!2010. jún. 14. 16:16
11/13 anonim válasza:
na de olyat csak saját magadról tudsz készíteni, más beszélgetéséről nem, ezért is érdekelne:)
12/13 anonim válasza:
tegnap 20:01:
Az ő laptopjáról tettük pendrive-ra.
13/13 anonim válasza:
Elég a társkereső linkje is, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!