Mit csinalhatnek a bajusszommal? (Lany vagyok)
Figyelt kérdés
Gyantazni nem akarom! Ezen kivul milyen lehetosegeim vannak? inkabb a ket szelenel erossebb, itt majdnem fekete, itt latszik elegge, sajnos...19 eves vagyok meg nem szedtem ki, es nem is nagyon akarnam szedni, szokiteni esetleg lehetne?2009. szept. 2. 14:22
1/8 anonim válasza:
Szőkiteni lehet,de én a helyedben inkább gyantáznám,mert akkor nem látszik ha rásüt a nap:)
2/8 A kérdező kommentje:
Szokiteni hogyan? szokitoporral??? bocsiii de tenyleg nem csinaltam meg...
2009. szept. 2. 14:31
3/8 anonim válasza:
Szőkíteni lehet, de az tényleg látszik. A legjobb a gyantázás. Vagy lézeres műtét.
4/8 anonim válasza:
borotva. én borotválom, erősebb lett ugyan, viszont az eddigi 15 szál helyett, most van max 3. de az erős :D dehát ennyit sztem megér. ráadásul akármikor hiphop megvan
5/8 A kérdező kommentje:
borotvatol olyan lesz mint egy borosta szerintem, ami megrosszabb...sot egy ido utan akarhogy borotvalnam latszana szerintem...akkor mar inkabb igy:P
2009. szept. 2. 14:41
6/8 anonim válasza:
Uhhh le ne borotváld! Gyanta- vagy szőkítés. Szőkíteni úgy lehet, mint a hajat, én egyszerű szőke hajfestékkel szoktam. Gyantával az a baj, hogy 1 hét után elkezd visszanőni... Lézeres kezelés a legjobb - azt még nem próbáltam,de állítólag évekre vagy örökre eltünteti s nemkívanaos szőrszálakat.
7/8 anonim válasza:
énmár legalább 10 éve borotválom, kb hetente-2hetente, és egyáltalán nem borostás. és sokkal kevesebb is lett, télleg kb csak 2-3 szál nő ki mind2 oldalon, és nem szúr, nem borostás, semmise
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!