Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem veszi észre, hogy a lány csak totál kihasználja! Rossz nézni! Szerintetek én mit csinálhatnék? Bővebben lent!
19-et tölti majd idén...
Haverom most januárban lett 22.
Csak ne legyen az, hogy én keverni akarok, még az általánosos ügy miatt...Aztán lehet nem nekem fog hinni...
De próba szerencse:)
Köszönöm a kommenteket!
legrosszabb esetben összevesztek miután elmondtad neki ezeket. egy idő után ő is belátná mindezt és kibékülnétek. de nem tudom mennyi idő lenne.
szólj neki a társkereső honlapról mindenképpen. ne csak szólj. mutasd meg neki. mond azt, hogy mutatni akarsz neki valamit a gépen és bekapcsolod a honlapot. csak ő ne tudja az elején, hogy mi van a honlapon. ha síkhülye vagy a gépekhez az előny. főleg, ha ő is tudja mert akkor a lány nem tudja rádkenni a honlapot.
fájdalmas lesz, de meg kell tenned...
L/18
Én haverommal is ugyanez a helyzet. Ők ha jól tudom 4 éve járnak, egy kisebb megszakítással. Kb. 2.5 éve jártak mikor a csaj már teljesen kutyájává tette, és ráadásul totál házsártos, követelőző, lehúzós. Aztán egy másik haverunkra kezdett nyomulni, ő megmondta neki, hogy mit szólna ha elmondaná a srácnak miket mondogat, erre a csaj, hogy úgyis neki hinne. Gyakorlatilag már ezer forrásból hallottuk, hogy füvel-fával csalja, de kb. még kérkedett is vele, a srác meg nem sejtett semmit. Végül egy msn naplót szereztünk tárgyi bizonyítéknak, ami messzemenően bizonyított mindent. Ehhez képest a srác inkább ránk sértődött meg(volt még valami amit nem írok le, de szerintem lényegtelen), a csajjal elvileg 1 hétre szakítottak, de aztán visszakönyörögte magát. Utána fél év múlva végül szakítottak(gondolom újra lebukott), utána kb. 10-szer gyakrabban jött velünk inni a srác, igazából mikor ismét ritkábban láttuk, abból találtuk ki először, mikor újra összejöttek.
Úgy látom semmit nem tudunk tenni, amikor egy nő ilyen szinten rabszolgájává tesz egy férfit, hogy már a rendszeres megcsalás sem ok a szakításra, akkor a külső segítség semmit nem ér, ráadásul csak összeveszés lehet a vége(nem vagyunk vele összeveszve, de ritkán látni). Ráadásul itt valahol azt is látom, hogy a hatalmas önbizalomhiány az ami miatt neki mindenképpen kell valaki, még akkor is ha az illető egy ordas nagy ribanc. Most akkor ítéljük meg mi a jó neki? Én ma már úgy gondolom, nem tettük rosszul, hogy odaadtuk a naplót, mert ezzel megkapta a lehetőséget a tisztán látásra, hogy döntsön, hát döntött is, innentől kezdve teljesen felesleges lenne az újabb bizonyíték, ha azt mondja a csaj, hogy megváltozott, hát ő el is fogja hinni, hogy megváltozott, ha bizonyítjuk az ellenkezőjét, akkor újra megígéri, ő meg elhiszi, mert neki jobb illúzióban lenni, mint egyedül.
utolsó hozzászóló, elmondod nekem mi az az msn napló?
L19
köszi:)
Naplózott beszélgetés...
Gondolom én:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!