Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már rég kiléptél volna ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már rég kiléptél volna ebből a kapcsolatból, igaz?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy a következő történetet elolvasva,milyen véleménnyel lesztek a fiúról és a lányról.

Nagyon röviden jellemezve mindkettőt.

Fiú:Gondoskodó,bármit megtesz a lányért. Nagyon próbálja bizonyítani,hogy szereti őt. Mindig meglepi,amivel csak tudja,nézi az érdekeit. Mindig ő hívja a lányt.

Lány:Bizonytalan. Néha úgy érzi,nem tudna a fiú nélkül élni,néha úgy van vele,hogy meglenne nélküle. Viszont,ha a fiú több órán át nem hívja,nem keresi,teljesen kiakad,minden életkedve elmegy.Féltékeny is,ráadásul ok nélkül.

Sokat vannak eegyütt,amennyi időt csak tudnak együtt töltenek szinte.

A pasi szerint neki elvileg a csaj szerepel az első helyen mindenben.

A lány nem nagyon hisz neki,mégis vele van.

Mit gondoltok?

Még egy kérdés:Ti napi szinten mennyit beszéltek telefonon a párotokkal? Ki hív kit? Érdemes ezért a lánynak kiakadni,ha mondjuk ilyen 4-5órán át nem hívja a srác?

2010. jún. 14. 15:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

szerintem ha nem töltenének együtt ennyi időt és lenne saját életük, meg jutna egy kis idejünk saját magukra,sokkal jobb lenne a helyzet.mindenkinek más az igénye arra, h hányszor szeret beszélni a szerelmével egy nap.én kb 2szer szoktam, de ebből nem mind telefonálás.kell egy kis magánélet, különben nem lesz olyan tartós a kapcsolat.a saját tapasztalataim szerint egy ilyen jellegű kapcsolat 1-2 évig működik maximum, utána valamelyik félnek elege lesz.

ha ti több ideje vagytok együtt, szerencsés vagy,de a saját jellemzésed alapján kicsit már kezd eleged lenni ebből, pedig szereted a srácot

nem hiszed el h te vagy az első helyen a srácnak?!azok után h ennyiszer felhív és állandóan veled van, állandóan ő keres és mindenben a kegyeidet keresi?!

jól becsüld meg szerintem, ritkább még a fehér hollónál is

22/L

2010. jún. 17. 11:30
 12/25 A kérdező kommentje:
Igazad van,tudom is. Mégsem sikerül teljesen megbíznom benen,és boldognak lenni. De rajta leszek az ügyön.
2010. jún. 17. 11:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Csak azért nem írom le mi vagy, mert nem találtam rá szavakat :D bocs. De te birtokolni akarod a pasid, vagy mi? Hát hagyd már élni őt..
2010. jún. 17. 11:34
 14/25 A kérdező kommentje:

Ha ismernéd a történetet elejétől végéig,te sem ezt mondanád.

Épp arra próbálok neked utalni,hogy ő akar birtokolni engem.

Nem az a bajom,hogy ennyiszer hív,hanem nem tudom még ilyen gyorsan hozzászokni. Mert eddig minden nap 1-2órát beszéltünk. Most,hogy körülötte megváltozott pár dolog,ez már nem lehetséges. Ennyi.

2010. jún. 17. 11:48
 15/25 anonim ***** válasza:
Nekem volt olyan hogy nem bírtam ha valaki dédelgetett túl sokat akart belőlem de nekem magammal voltak gondjaim ezért nem fogadtam tőle sem a szeretet .Valami ilyesmi voltam én is.Nekem nem való olyan ember aki nem hagy teret...
2010. jún. 17. 11:56
 16/25 anonim ***** válasza:
Addig nem tudod milyen nélküle az élet ,és te mennyit érsz csak magad,amíg ki nem próbálod egyedül.Ha megy egyedül.Akkor tuti érzed hogy kell -e igazán és letisztul minden.
2010. jún. 17. 12:03
 17/25 anonim ***** válasza:
Szerintem túlságosan függtök egymástól, nincs külön életetek, ettől terhes és fojtogató a kapcsolat ugyanakkor épp ezért is görcsösen ragaszkodtok. Sokkal közelebb kerülhetnétek, ha elengednétek egy kicsit egymást. Fontos, hogy legyenek külön programjaitok, elfoglaltságaitok is: barátok, sport, bármi. És igen, innen nézve Te vagy kevésbé tisztában az érzéseiddel és ez nem tesz jót a kapcsolatotoknak. Pontosan miért vagy még indig ezzel a fiúval: szereted v félsz az egyedülléttől vagy mert másnak is van pasija vagy mert annyira rendes veled?
2010. jún. 17. 12:10
 18/25 A kérdező kommentje:

Az utóbbi 1-2 hétben jöttem rá,hogy nekem tényleg ő kell.

Néha nem érzem,hogy nagyon szeretném,de ez akkor van,mikor nekem nincs túl jó napom. De vele képzelem el az életem.

2010. jún. 17. 13:11
 19/25 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg nem akarok tolakodó lenni de ha vannak magaddal problémáid azzal foglalkoznod kell,mert tönkreteheti a kapcsolatot .Valakivel meg kell osztani.
2010. jún. 17. 13:20
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy mennyi idős vagy és mióta vagytok együtt, így nehéz bármit is leszűrni az elmondottakból. Nekem továbbra is úgy tűnik, hogy nem szereted ezt a fiút, de félsz hogy elveszíted, mert bizonytalan vagy önmagadban és úgy érzed, csak ő van neked. Persze, lehet, hogy tévedek. ha leküzdenéd a bizonytalanságod, szorongásod, könnyebb lenne elfogadnod magad és a szeretet, amit ő ad neked és talán menthető lenne a kapcsolatotok. Kár lenne érte, mert tényleg összeteheted a két kezed, h ilyen érzékeny, gondoskodó és türelmes (!) pasid van. (Valószínűleg te is hasonlóan érzékeny, kedves lány vagy, csak néhány dolgot tisztáznod kellene magadban.)
2010. jún. 17. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!