Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már rég kiléptél volna ebből a kapcsolatból, igaz?
Arra lennék kíváncsi,hogy a következő történetet elolvasva,milyen véleménnyel lesztek a fiúról és a lányról.
Nagyon röviden jellemezve mindkettőt.
Fiú:Gondoskodó,bármit megtesz a lányért. Nagyon próbálja bizonyítani,hogy szereti őt. Mindig meglepi,amivel csak tudja,nézi az érdekeit. Mindig ő hívja a lányt.
Lány:Bizonytalan. Néha úgy érzi,nem tudna a fiú nélkül élni,néha úgy van vele,hogy meglenne nélküle. Viszont,ha a fiú több órán át nem hívja,nem keresi,teljesen kiakad,minden életkedve elmegy.Féltékeny is,ráadásul ok nélkül.
Sokat vannak eegyütt,amennyi időt csak tudnak együtt töltenek szinte.
A pasi szerint neki elvileg a csaj szerepel az első helyen mindenben.
A lány nem nagyon hisz neki,mégis vele van.
Mit gondoltok?
Még egy kérdés:Ti napi szinten mennyit beszéltek telefonon a párotokkal? Ki hív kit? Érdemes ezért a lánynak kiakadni,ha mondjuk ilyen 4-5órán át nem hívja a srác?
én most érettségizek másfél hétig nem fogunk találkozni napi egyszer beszélünk pár percet. Dolgozott külföldön barátom és volt h bedöglött a laptopja, akkor még csak telefonon sem beszéltünk mert nagyon drága így maradt a napi 2-3 sms. Hülye ez a lány nagyon. Abból amit leírtál h egyszer akarja egyszer nem a kapcsolatot kb az jön le h most jó mert van vki mellette, biztonságban érzi magát, de ha jönne egy jobb akkor lelépne vele. Amúgy meg néha jobb ha a párok kicsit külön vannak, annál édesebb lesz a viszontlátás :)
18/L
Az első kérdésre nem tudok válaszolni.
A többire:3-4perc,én hívom őt,nem,volt olyan barátnőm akivel 3hónapig nem beszéltem,cserébe megcsalt,meg érdemeltem mert téleg paraszt voltam,de jól fojtatódott a kapcsi.
a lány ragaszkodó, magához akarja láncolni (és sikerült is neki),
a fiú meg naiv, könnyen bofolyásolható...
a mi szitunk is ilyen volt, leszámitva, h a barátom nem volt ennyire oda értem már a végén, de ő kilépett...
h a lány kiakad ezért... az felesleges, majd akkor idegeskedjen, ha napokig nem hívta.
Pont ez az,hogy a fiú a nagyon ragaszkodó,mert volt,hogy félóránként hívta a lányt,meg minden nap találkozni akart vele. És ez a találkozásos dolog,most is így van.
Csaj meg már néha nem tudott mit kitalálni,hogy miért ne találkozzanak,vagy a sok hívás miatt.
Ez biztos,hogy inkább a fiú a ragaszkodóbb.
Ez volt itt az első kérdésem. És igen, 2 válasz érkezett,ezért bátorkodtam feltenni a kérdést mégegyszer.
Sajnálom amúgy,hogy nem mered leírni minek gondolsz engem...Na mind1.
Egyébként,meg ide normális válaszokat vár mindenki a feltett kérdésére. De persze,egy ilyen,mint te,hogy is írhatna ide Normális választ. Azért van ez az oldal,hogy kérdéseket tegyünk fel.
Te vagy a fiú, igaz?
Túlzásba viszed a csajod keresését. Egyszer hívd max 1 nap. Ha annál többet akar, hívjon ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!