Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már rég kiléptél volna ebből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már rég kiléptél volna ebből a kapcsolatból, igaz?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi,hogy a következő történetet elolvasva,milyen véleménnyel lesztek a fiúról és a lányról.

Nagyon röviden jellemezve mindkettőt.

Fiú:Gondoskodó,bármit megtesz a lányért. Nagyon próbálja bizonyítani,hogy szereti őt. Mindig meglepi,amivel csak tudja,nézi az érdekeit. Mindig ő hívja a lányt.

Lány:Bizonytalan. Néha úgy érzi,nem tudna a fiú nélkül élni,néha úgy van vele,hogy meglenne nélküle. Viszont,ha a fiú több órán át nem hívja,nem keresi,teljesen kiakad,minden életkedve elmegy.Féltékeny is,ráadásul ok nélkül.

Sokat vannak eegyütt,amennyi időt csak tudnak együtt töltenek szinte.

A pasi szerint neki elvileg a csaj szerepel az első helyen mindenben.

A lány nem nagyon hisz neki,mégis vele van.

Mit gondoltok?

Még egy kérdés:Ti napi szinten mennyit beszéltek telefonon a párotokkal? Ki hív kit? Érdemes ezért a lánynak kiakadni,ha mondjuk ilyen 4-5órán át nem hívja a srác?

2010. jún. 14. 15:59
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

én most érettségizek másfél hétig nem fogunk találkozni napi egyszer beszélünk pár percet. Dolgozott külföldön barátom és volt h bedöglött a laptopja, akkor még csak telefonon sem beszéltünk mert nagyon drága így maradt a napi 2-3 sms. Hülye ez a lány nagyon. Abból amit leírtál h egyszer akarja egyszer nem a kapcsolatot kb az jön le h most jó mert van vki mellette, biztonságban érzi magát, de ha jönne egy jobb akkor lelépne vele. Amúgy meg néha jobb ha a párok kicsit külön vannak, annál édesebb lesz a viszontlátás :)

18/L

2010. jún. 14. 16:10
 2/25 anonim ***** válasza:

Az első kérdésre nem tudok válaszolni.

A többire:3-4perc,én hívom őt,nem,volt olyan barátnőm akivel 3hónapig nem beszéltem,cserébe megcsalt,meg érdemeltem mert téleg paraszt voltam,de jól fojtatódott a kapcsi.

2010. jún. 14. 16:13
 3/25 anonim ***** válasza:

a lány ragaszkodó, magához akarja láncolni (és sikerült is neki),

a fiú meg naiv, könnyen bofolyásolható...

a mi szitunk is ilyen volt, leszámitva, h a barátom nem volt ennyire oda értem már a végén, de ő kilépett...

h a lány kiakad ezért... az felesleges, majd akkor idegeskedjen, ha napokig nem hívta.

2010. jún. 17. 10:57
 4/25 A kérdező kommentje:

Pont ez az,hogy a fiú a nagyon ragaszkodó,mert volt,hogy félóránként hívta a lányt,meg minden nap találkozni akart vele. És ez a találkozásos dolog,most is így van.

Csaj meg már néha nem tudott mit kitalálni,hogy miért ne találkozzanak,vagy a sok hívás miatt.

Ez biztos,hogy inkább a fiú a ragaszkodóbb.

2010. jún. 17. 11:04
 5/25 anonim ***** válasza:
Hányszor akarod még kiírni ezt a kérdést? ._. A fiú helyében már kiléptem volna, a lány meg egy ... nincs rá szavam :D A válaszokat ne másban keresd, meg ne a gyakorikérdéseken, hogy felteszed ugyanazt 50szer. Ha először nem jött rá normális válasz, huszadszor se fog... és rajta, pontozz le -.-
2010. jún. 17. 11:04
 6/25 anonim ***** válasza:
16:13 : három hónapig nem beszéltél vele? és kibékültetek?mit mondtál a lánynak és a lány neked, három hónap után?
2010. jún. 17. 11:05
 7/25 anonim ***** válasza:
"Szia! Bocs, hogy 3 hónapig nem hívtalak. Dugunk?" :D
2010. jún. 17. 11:14
 8/25 A kérdező kommentje:

Ez volt itt az első kérdésem. És igen, 2 válasz érkezett,ezért bátorkodtam feltenni a kérdést mégegyszer.

Sajnálom amúgy,hogy nem mered leírni minek gondolsz engem...Na mind1.

Egyébként,meg ide normális válaszokat vár mindenki a feltett kérdésére. De persze,egy ilyen,mint te,hogy is írhatna ide Normális választ. Azért van ez az oldal,hogy kérdéseket tegyünk fel.

2010. jún. 17. 11:17
 9/25 anonim ***** válasza:

Te vagy a fiú, igaz?

Túlzásba viszed a csajod keresését. Egyszer hívd max 1 nap. Ha annál többet akar, hívjon ő.

2010. jún. 17. 11:18
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem,én vagyok a lány. Meglepő,ugye?
2010. jún. 17. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!