Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralni megyünk a párommal, de ultimátumot adott, hogy addig fogyjak le. Ez csak szerintem megalázó kicsit?
165 centi/54 kilóról indultam, most vagyok 51, de a páromnak még így se felel meg. Szerintem nem vagyok kövér, és eddig is mozogtam+egészségesen táplálkoztam, de most még több időt és energiát fektetek ebbe. A párom erőltetné, hogy elmenjek edzőterembe, de arra nem vagyok hajlandó. Enyhe szocfóbiám van, nem mernék sok ember előtt edzeni. Ő sem jár egyébként, nem mozog semmit. Vékony testalkatú, de egyáltalán nem sportos.
Centikben is mérhető a fogyásom, amit büszkén újságoltam a páromnak, de szerinte egyáltalán nem látszik, és "keményebben rá kellene feküdnöm a témára, mert így nem mutatkozhatok vele fürdőruhában"...
Szerintem kicsit túl sok fitneszes csajt nézeget Instagramon, mert régebben nem volt ennyire kritikus velem.
Ez már a másik véglet.Mert ha 80 kilóra híztál volna,még valahol meg is érteném,stílus ide vagy oda,na de nem erről van szó.
Komolyan,egy genetikailag cinkár phaszjancsira pazarlod a legszebb éveidet?Nehogy már egy ilyen miatt kínozd magadat!Magadért és a saját egészségedért mozogj,ne más miatt!
Mondjuk ha ennyire komolyan venném,eleve szóba se állnék olyan csávóval,aki ún. kisportolt testű,úgyhogy nyugodtan megcsókolhatja a seggedet,amiért egyáltalán egy percet pazaroltál rá.
Szerintem is szimpla provokáció a kérdés mert bár én sok ostoba embert láttam már, de olyat aki ennyire lazán tud arról beszélni, hogy a párja nem hajlandó vele mutatkozni fürdőruhában, mintha egy csilivili tartozék lenne már biztos nem igaz.
Megérteném, ha 80+ kiló lennél és a párod megjegyezné, hogy kicsit leadhatnál, de így a kérdés több mint gyanús.
Kezdve azzal, hogy nem is értékeli a fogyásod csak közli, hogy ez nem elég és, hogy ne mert a szeme elé kerülni, stbstb...
Sima provokatív kamukérdés ami ismét csak azt a célt szolgálja, hogy minden gyalázkodó kijelentés 100%-ra legyen felpontozva. Tényleg fura, hogy ennyien egyből és azonnal bekajálják.
Már így is kórosan sovány leszel lassan, de igazad van, fogyózz csak NEKI tovább.
Hátha belekerget az anorexiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!