Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nyaralni megyünk a párommal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyaralni megyünk a párommal, de ultimátumot adott, hogy addig fogyjak le. Ez csak szerintem megalázó kicsit?

Figyelt kérdés

165 centi/54 kilóról indultam, most vagyok 51, de a páromnak még így se felel meg. Szerintem nem vagyok kövér, és eddig is mozogtam+egészségesen táplálkoztam, de most még több időt és energiát fektetek ebbe. A párom erőltetné, hogy elmenjek edzőterembe, de arra nem vagyok hajlandó. Enyhe szocfóbiám van, nem mernék sok ember előtt edzeni. Ő sem jár egyébként, nem mozog semmit. Vékony testalkatú, de egyáltalán nem sportos.

Centikben is mérhető a fogyásom, amit büszkén újságoltam a páromnak, de szerinte egyáltalán nem látszik, és "keményebben rá kellene feküdnöm a témára, mert így nem mutatkozhatok vele fürdőruhában"...

Szerintem kicsit túl sok fitneszes csajt nézeget Instagramon, mert régebben nem volt ennyire kritikus velem.

2018. máj. 12. 21:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
43%

Ez már a másik véglet.Mert ha 80 kilóra híztál volna,még valahol meg is érteném,stílus ide vagy oda,na de nem erről van szó.

Komolyan,egy genetikailag cinkár phaszjancsira pazarlod a legszebb éveidet?Nehogy már egy ilyen miatt kínozd magadat!Magadért és a saját egészségedért mozogj,ne más miatt!

Mondjuk ha ennyire komolyan venném,eleve szóba se állnék olyan csávóval,aki ún. kisportolt testű,úgyhogy nyugodtan megcsókolhatja a seggedet,amiért egyáltalán egy percet pazaroltál rá.

2018. máj. 12. 22:43
 22/29 anonim ***** válasza:
24%
Az utolsó mondat alapján egyértelműen kamu... hogy nyalhatják be ennyien?
2018. máj. 12. 23:05
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát már neis haragudj de a te párodnak van valami baja ha téged nem jónak lát..eddig jo voltal neki?? Én a helyedben nem hagynám magamat, pláne ha azt sem díjazza hogy eddig is fogytál meg még centikben is mérhető a dolog. Te teljesen jó vagy, neki kellene ultimátumot adnod inkább...
2018. máj. 12. 23:13
 24/29 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem is szimpla provokáció a kérdés mert bár én sok ostoba embert láttam már, de olyat aki ennyire lazán tud arról beszélni, hogy a párja nem hajlandó vele mutatkozni fürdőruhában, mintha egy csilivili tartozék lenne már biztos nem igaz.

Megérteném, ha 80+ kiló lennél és a párod megjegyezné, hogy kicsit leadhatnál, de így a kérdés több mint gyanús.

Kezdve azzal, hogy nem is értékeli a fogyásod csak közli, hogy ez nem elég és, hogy ne mert a szeme elé kerülni, stbstb...

Sima provokatív kamukérdés ami ismét csak azt a célt szolgálja, hogy minden gyalázkodó kijelentés 100%-ra legyen felpontozva. Tényleg fura, hogy ennyien egyből és azonnal bekajálják.

2018. máj. 12. 23:13
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Te miért nem adsz neki ultimátumot, hogy gyúrja ki magát, különben nem mutatkozhat veled?! :D
2018. máj. 12. 23:28
 26/29 anonim ***** válasza:
72%
Fene tudja, én mára már álmos vagyok a kamukérdésekhez. :-D De legalább arra jó, hogy kiderül, mennyire elterjedtek még mindig a buta elméletek (pl. magasság-110 mint ideális testsúly...).
2018. máj. 12. 23:34
 27/29 anonim ***** válasza:
92%
"Szerintem is szimpla provokáció a kérdés mert bár én sok ostoba embert láttam már, de olyat aki ennyire lazán tud arról beszélni, hogy a párja nem hajlandó vele mutatkozni fürdőruhában" nem tudom feltünt-e neked de pont ezért van a Gyakori mint anoním oldal, hogy az emberek feltehessék ezeket a kérdéseket és ilyen nyíltan beszéljenek a problémáikról.. én már találkoztam ilyennel, sőt olyannal is aki kb teljesen tönkretette a párja önbizalmát mert állandóan azzal jött hogy csináltassa meg az orrát. (Megjegyzem, a csajszinak teljesen normális orra volt)
2018. máj. 13. 00:35
 28/29 anonim ***** válasza:
43%
ennyire hülye pasas nem létezhet, szóval igen, kamu a kérdés.
2018. máj. 13. 02:27
 29/29 anonim ***** válasza:

Már így is kórosan sovány leszel lassan, de igazad van, fogyózz csak NEKI tovább.

Hátha belekerget az anorexiába.

2018. máj. 13. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!