Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyaralni megyünk a párommal, de ultimátumot adott, hogy addig fogyjak le. Ez csak szerintem megalázó kicsit?
165 centi/54 kilóról indultam, most vagyok 51, de a páromnak még így se felel meg. Szerintem nem vagyok kövér, és eddig is mozogtam+egészségesen táplálkoztam, de most még több időt és energiát fektetek ebbe. A párom erőltetné, hogy elmenjek edzőterembe, de arra nem vagyok hajlandó. Enyhe szocfóbiám van, nem mernék sok ember előtt edzeni. Ő sem jár egyébként, nem mozog semmit. Vékony testalkatú, de egyáltalán nem sportos.
Centikben is mérhető a fogyásom, amit büszkén újságoltam a páromnak, de szerinte egyáltalán nem látszik, és "keményebben rá kellene feküdnöm a témára, mert így nem mutatkozhatok vele fürdőruhában"...
Szerintem kicsit túl sok fitneszes csajt nézeget Instagramon, mert régebben nem volt ennyire kritikus velem.
Nem gondolnám, hogy túlsúlyos lennél ilyen paraméterekkel, max. nincs jól formában a tested, de azt helyre lehet pofozni, és nem kell emberek közé menni sportolni (én mondjuk járok csoportos órára, mert fontos, hogy szakértőtől is kapjak instrukciókat, és lássa, ha valamit rosszul csinálok, szóljon, hogy csináljam jól), rengeteg lehetőség van otthon is tornázni, youtube videók, mobil applikációk. Szerezz be egy jógaszőnyeget vagy hasonlót, pár kézi súlyzót, gumiszalagot, ezek nem nagy kiadások, és tornázhatsz otthon, de nem is kell mindenhez eszköz, pl. hasprés, plank, guggolások, súlyzó helyett a vízzel teli ásványvizes palack is megfelel. Szóval nem kell terembe menni, ha nem akarsz, de szeretnél formásodni. :-)
Illetve az étkezésed sem elhanyagolható.
Más kérdés, hogy azért ő is hülyeséget beszél, mert ez nem túlsúly, alacsonyabb vagyok több, mint 10 centivel, mint te, és 48-51kg körül ingázok, mégis inkább vékony vagyok. Mondjuk én sportolok, és egyre aktívabban, szóval valószínűleg ezért.
Ne menj vele nyaralni:)
Ez egy klasszikus abúzus kezdete. Szépen leépíti az önbizalmadat, amíg már tényleg elhiszed, hogy ő az egyetlen érték az életedben.
(Mondom ezt 160 centis, 70 kilós lányként, akit imád a barátja fürdőruhában.)
Én szakítanék ezért.
165 centihez már az 54 kg is tökéletes is volt. Azt mondják, nőnél az ideális testsúly=magasság-110. Tehát nálad 55 kg.
Nyilván más lenne, ha már 75-80 kg körül mozognál, akkor joggal kérhetné, hogy fogyj, mert az nem lenne egészséges. Most viszont biztosan jól nézel ki. :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!