Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a diplomatikusabb? (Születésnap)

Figyelt kérdés
Figyelem!! Dedós kérdés, akinek nincs idegrendszere ne olvassa el! A páromnak most lesz a szülinapja. Ő az enyémre nem vett semmit, ami nekem nagyon rosszul esett, állítása szerint nem tudott mit kitalálni és neki ez amúgy sem fontos... Nekem viszont csomó ötletem van, de én nem akarok rá tízezreket költeni, mikor ő sem tette... Vegyek neki egy tortát és intézzem el ennyivel, vagy vegyek neki valami ajándékot ?
2018. máj. 11. 20:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Aki a szülinapomra nem tud venni egy szál virágot sem,onnantól kezdve már csak múlt időben beszélnék róla. Pont.

Komolyan,mi tart össze még ezzel a phaszparaszttal?Csak egy jó indokot mondj!

2018. máj. 12. 02:04
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Juj, ráadásul az elsőre készült is. Ez ilyen beetetős dolognak tűnik. Hát én nem kedvelem az olyan férfiakat, akik egy idő után még egy szülinapba sem tesznek erőfeszítést.
2018. máj. 12. 08:21
 13/14 anonim ***** válasza:

#11: Mert szereti, és amúgy minden jó a kapcsolatukba.

Ez a szöveg szokott lemenni ilyenkor.

Amúgy meg ha így volt, hogy nem ez az első szülinap, és az előzőre keszült, akkor itt más gond van, ez a szülinap dolog csak tünet. Nem szeret már, vagy már belekényelmesedett a kapcsolatba, és azt gondolja nem kell veled törődnie. Gondolkodj el a kapcsolatotokon, miben változott még, mert biztos van más is amiben ez megmutatkozik, és ezt kell megbeszélned vele.

2018. máj. 12. 08:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13-as nagyon jól írta, tünet.

Nekem a férjem még huszon-akárhány év után is vesz. Apró dolgot, figyelmességet. Pl. virágot nem, mert azért nem vagyok oda, de hazajön egy tortával olyankor, vagy egy nagy tálca profitterollal, a lényeg, hogy amit imádok, abból hoz (mondjuk ő hétköznapokon is figyelmes).

De ezt nem azért írtam, csak azért, hogy az, hogy a Kérdezőnek már a második együtt töltött szülinapja, ez tényleg nem indok, hogy szarjon bele a párja.

Engem amúgy inkább az zavarna, hogy ez így fog rögzülni, ha együtt maradnak. Van ilyen barátnőm, már ötvenesek, és ő mondta is, hogy az első egy-két szülinap és névnap után már soha nem kapott semmit. És az indoka kb. ugyanaz, ami a Kérdező párjának is, hogy "hát ő nem tudja kitalálni". Na most, ilyenkor jön az, hogy egy szál virág, egy doboz csoki (nem mellesleg pl. barátnőm is azt mondja nekem mindig, hogy ilyeneknek ő pedig úgy örülne a férjétől szülinapra), szóval ilyen sztenderd ajándékokhoz azért nem kell nagy gondolatolvasónak lenni.

Szóval inkább az van, hogy szimplán szarik bele.

És engem EZ zavarna.

2018. máj. 12. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!