Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a diplomatikusabb? (Születésnap)
Aki a szülinapomra nem tud venni egy szál virágot sem,onnantól kezdve már csak múlt időben beszélnék róla. Pont.
Komolyan,mi tart össze még ezzel a phaszparaszttal?Csak egy jó indokot mondj!
#11: Mert szereti, és amúgy minden jó a kapcsolatukba.
Ez a szöveg szokott lemenni ilyenkor.
Amúgy meg ha így volt, hogy nem ez az első szülinap, és az előzőre keszült, akkor itt más gond van, ez a szülinap dolog csak tünet. Nem szeret már, vagy már belekényelmesedett a kapcsolatba, és azt gondolja nem kell veled törődnie. Gondolkodj el a kapcsolatotokon, miben változott még, mert biztos van más is amiben ez megmutatkozik, és ezt kell megbeszélned vele.
13-as nagyon jól írta, tünet.
Nekem a férjem még huszon-akárhány év után is vesz. Apró dolgot, figyelmességet. Pl. virágot nem, mert azért nem vagyok oda, de hazajön egy tortával olyankor, vagy egy nagy tálca profitterollal, a lényeg, hogy amit imádok, abból hoz (mondjuk ő hétköznapokon is figyelmes).
De ezt nem azért írtam, csak azért, hogy az, hogy a Kérdezőnek már a második együtt töltött szülinapja, ez tényleg nem indok, hogy szarjon bele a párja.
Engem amúgy inkább az zavarna, hogy ez így fog rögzülni, ha együtt maradnak. Van ilyen barátnőm, már ötvenesek, és ő mondta is, hogy az első egy-két szülinap és névnap után már soha nem kapott semmit. És az indoka kb. ugyanaz, ami a Kérdező párjának is, hogy "hát ő nem tudja kitalálni". Na most, ilyenkor jön az, hogy egy szál virág, egy doboz csoki (nem mellesleg pl. barátnőm is azt mondja nekem mindig, hogy ilyeneknek ő pedig úgy örülne a férjétől szülinapra), szóval ilyen sztenderd ajándékokhoz azért nem kell nagy gondolatolvasónak lenni.
Szóval inkább az van, hogy szimplán szarik bele.
És engem EZ zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!