Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
8 hetes a kisfiúnk nekem pénteken volt a szülinapom. Minden rendben a kapcsolatunkkal a nemi életünkkel is. Viszont a szülinapom nem is érdekelte?
"Minden rendben a kapcsolatunkkal..."
Ezek szerint mégsem.
Igen, mondd neki el, hogy mit szeretnél!
Én is feledékeny vagyok nagyon, ezért naptárba-értesítőbe be vannak írva a fontos dátumaim. Jó megoldás, értesít a teló minden évben stb
Hat ez eleg szar kapcsolatnak hangzik. Szoval a ferjed nem csinal semmit, csak dolgozik, tvzik meg neha jatszik 10 percet a gyerekkel, te meg csinalsz mindent, es o ezutan meg jol le is szar.
Fuh nalatok aztan tenyleg minden rendben.
Igen, az itt válaszolók többsége pár mondatból rálát egy többéves kapcsolat minden részletére. Én is megjártam már.
Szerintem mindenképp mondd el a párodnak. Szerintem ő is ki van fáradva stb. Még az is benne van a pakliban, hogy meg akar lepni. Lehet, hogy a gyerek megviselte a pénztárcátokat és azért nem vett semmit/vitt el valahová. Bár azért egy virág vagy egy doboz csoki igazán belefért volna. Én is durcás lennék. Mondd el neki, hogyan érzel!
Nem vagy hülye hogy kiírtad a kérdést. Lehet, hogy egy kivülállónak jobban feltűnil a helyzet. Szerinted minden okés, más szerint meg nem biztos.
Amit te leírtál röviden, abból nem az tűnik ki, hogy minden a gyerek körül forogna. Csakhogy mennek az általános dolgok, és mivel már gyerek is van az azzal kapcsolatos teendők is. Ennyi.
És hogy a párod tojt a szülinapodra. És jól érzed, ez tök gáz. Nem is tudom mi lenne a nagyobb baj, hogy kimegy a fejéből, vagy hogy sz.rik bele? Ezt döntsd el te.
Nálunk már 3 gyerek van, (szóval nálunk aztán tényleg minden a gyerekek körül forog) de a férjem mégis normálisan felköszönt a szülinapomon. Ajándékozás már rég nincs, de torta, koccintás mindenképpen van. Plusz ilyenkor vagy ő főz ünnepi ebédet/vacsorát (ahogy kijön a munkanapja), vagy elmegyünk vacsizni a hétvégén. És ez oda-vissza.
Ezek után el nem tudom képzelni, hogy egy 8 hetes gyerek körül mennyit lehet pörögni, hogy nem jut idő/energia egy normális köszöntésre.
Szóval valami mégsem lehet rendben, lehet csak a párod gondolkodását kell helyére raknod, de mindenképp beszélj vele, mert ez így tényleg nincs rendjén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!