Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

Lenyeg annyi, hogy hetvegen a parommal elmentunk furdozni. Megbeszeltuk, hogy kozos lesz a naptej, es fele-fele aranyban alljuk, illetve azt is, ha esetleg valamelyikonk elhagyna, akkor is veszunk egyet fele-fele aranyban.

Par napja az tortent, hogy a baratom elhagyta a telojat, van ra garancia, kell 25 ezret fizetnie ra, es kozolte, hogy nem tud beleadni 1000 Forintot telo miatt, holott nagyon jol keres, es zavar, hogy nem a megbeszeltekhez tartja magat, es hogy varial. Ha nekem lenne ilyen kiadasom, en is beleadnek, ha mar kozos, viszont a telonak mi koze van a megbeszeltekhez?

2018. máj. 11. 16:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

Ja, akkor nem :/

31/f

2018. máj. 11. 17:01
 12/28 anonim ***** válasza:
94%
Mindketten hülyék vagytok. Vesztek egy naptejet felesben és már előre eltervezitek, hogy mi lesz ha valamelyikőtök elhagyja. Betegek vagytok.
2018. máj. 11. 17:05
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
De nagy az Isten állatkertje... 😒
2018. máj. 11. 17:12
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
.....szegény naptej.... szomorúan kucorog azóta is a polcon....
2018. máj. 11. 17:14
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

"Aki értelmes választ nem tud adni..."

Hát erre a kérdésre nem lehet.

2018. máj. 11. 17:16
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyut..

Ez nem te vagy ? Ha nem akkor a kérdezőt kérdezd meg, szerintem azonos a gondolkodásotok, biztos tud neked hasznos választ adni. 😀

Amúgy nem jogos a kiakadásod. Te egy k... 1000 forinton vagy a naptej hiányán rinyálsz.. mi lesz veled ha össze kell költözni valakivel? Ugyanazt csinálod majd mint akit belinkeltem? Lehet a csaj jobban keres, de ha váratlanul jön egy 25E-s kiadása és mondjuk nem akarja a küszöböt nézegetni hó végén, akkor nem tud beszálni egy ezróval. Te meg vagy annyira zsugori smucig, hogy csak a saját érdekeidet nézed.

2018. máj. 11. 17:20
 17/28 anonim ***** válasza:
50%

"Te meg vagy annyira zsugori smucig, hogy csak a saját érdekeidet nézed."

Nem azt nézi mindkét fél?

2018. máj. 11. 17:22
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de ezen elnevettem magam:DD

Komolyan egy szaros naptejen akadtál ki ennyire? Meg egy ezresen?

Az élet néha közbeszól és nem úgy alakulnak a dolgok ahogy eltervezted.

A legközelebbi barátaimmal sem vacakolok ennyit egy ezresen ha úgy alakul.

2018. máj. 11. 17:29
 19/28 anonim ***** válasza:

Lehet még nem találkoztunk, hello szia! Nem a saját érdekeimet helyezem előtérbe egy kapcsolatban. Mivel kapcsolatban vagyok a közös érdekeinket tartom szem előtt, ami mind a kettőnknek kedvez. Ugyanis ha kapcsolatban vagyok az nem rólam szól, két részvevője van a dolognak.

2018. máj. 11. 17:34
 20/28 anonim ***** válasza:

Bocs folytatom, csak véletlenül nyomtam le. Szóval arra akartam kilyukadni, h ha nekem nem várt kiadásom keletkezne és tudom azt, hogy az az 1000 forint a naptejre nem fér már bele a büdzsémbe akkor nem fizetem ki. A barátom pedig lenne annyira együttérző, h kifizeti azt a k... 1000 forintot. A szerencsétlenségem miatt és azért mert mondjuk nem vad idegenek vagyunk akiknek minden egyes forinttal el kell számolni.

Ennyi erővel akkor írjunk listát, h hmmm valentin napra 3000 ft, karácsonyra 5000 forintot költöttem rá és év végén hasonlítsuk össze ki mennyit áldozott a másikra? Majd számoljunk el egymás között vagy mi?

2018. máj. 11. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!