Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem jött el velem enni a vizsgám előtt. Jogosan akadtam ki?
Tegnap volt egy nagyon nehéz egyetemi vizsgám, egy hete készültem rá, nagyon sok múlik rajta. Alig tudtam aludni a napokban , úgy izgultam. Délután négyre mentem, és megkértem a barátomat, hogy előtte ugorjunk be enni valahova, mert ha vele vagyok megnyugszom és akkor lesz valami a gyomromban. Már úgy állt hozzá, hogy majd megbeszéljük. Reggel felkeltünk, hívtam telefonon, azt mondta majd megbeszéljük. Aztán 13-kor visszahívott, hogy hát neki nem jó mert segítenie kell otthon. Mondom jó és letettem a telefont. Utána nem is keresett.
Nem tudom mi történt. Nem azt kértem, hogy kísérjen el, hanem, hogy előtte együnk együtt. Jogosan esett ez rosszul?
Azóta hívott de nem vettem fel, mert ő azt várta, hogy a vizsga után majd átmegyek és szexelünk egy jót. Hát nem egy baba vagyok.
"nagyon nehéz"......"egy hete készültem" :DDDDD Ez aranyos :)
Amúgy mi lenne, ha összeszednétek magatokat, és megpróbálnátok megbeszélni a dolgaitokat? Ő elkummantja a válaszadást, te nem veszed fel a telefont..... Fantasztikus kommunikáció! Ha így folytatjátok, nem lesz egy hosszú kapcsolat.
Segítenie kellett otthon. Nem értem, múltkor is volt egy ilyen hisztizős kérdés, hogy nem kísért el a barátja őt vizsgázni. Szerintem nem jogosan akadtál ki. Elvileg felnőtt ember vagy.
23/N
"nagyon nehéz egyetemi vizsgám, egy hete készültem rá"
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!