Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem jött el velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem jött el velem enni a vizsgám előtt. Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

Tegnap volt egy nagyon nehéz egyetemi vizsgám, egy hete készültem rá, nagyon sok múlik rajta. Alig tudtam aludni a napokban , úgy izgultam. Délután négyre mentem, és megkértem a barátomat, hogy előtte ugorjunk be enni valahova, mert ha vele vagyok megnyugszom és akkor lesz valami a gyomromban. Már úgy állt hozzá, hogy majd megbeszéljük. Reggel felkeltünk, hívtam telefonon, azt mondta majd megbeszéljük. Aztán 13-kor visszahívott, hogy hát neki nem jó mert segítenie kell otthon. Mondom jó és letettem a telefont. Utána nem is keresett.

Nem tudom mi történt. Nem azt kértem, hogy kísérjen el, hanem, hogy előtte együnk együtt. Jogosan esett ez rosszul?

Azóta hívott de nem vettem fel, mert ő azt várta, hogy a vizsga után majd átmegyek és szexelünk egy jót. Hát nem egy baba vagyok.

2018. jan. 12. 11:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Ha ez egyszeri vagy ritka eset, akkor csak ostoba hiszti, amit művelsz. Akkor érdemes elgondolkodnod, ha rendszeresen szarik a kéréseidre, de akkor sem ez a passzív-agresszív, óvodás szintű játszmázás a megoldás.
2018. jan. 12. 13:40
 12/18 anonim ***** válasza:
12%

Én sose készülök gy vizsgára pár napnál többet :( irigylem akik ilyen szorgalmasak.

Inkább a vizsgákra koncentrálj . Ha lement mind,majd észreveszed magad.

Nem te vagy a világ közepe,csak mert tanulnod kell.

Az én barátom.se nyalja ki a s.eggem,csak mert vizsgázok. (Még hat van hátra :( )

2018. jan. 12. 13:41
 13/18 anonim ***** válasza:
50%
Utolsó, ez nem (csak) szorgalom, csak tudod sokan nem büfé-ruhatár szakra járnak. :(
2018. jan. 12. 13:52
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem jogosan akadtál ki. Ha az én szerelmem is izgulós lenne és nem tudna nagyon enni vizsga előtt, alap hogy elkísérem :) Most komolyan ennyire ki lehet lusta, hogy megkockáztatja hogy a párja rosszul legyen? Az itt válaszolók többségének vagy nincsen párkapcsolata, vagy ha van, akkor nyilván más értékrendek között élnek.

A párod meg előre tudta, hogy nem fog elkísérni enni, mégis húzta a száját és nem szólt volna előre... Az hogy segítenie kell otthon, elég kamu duma.

1 hét az igen is sok idő készülni. Én napi 8 óra munka (mérnöki) tudok még levelező informatikus egyetemre járni. És az 1 hét tanulás az rengeteg. Fel nem fogom mire kell 1 hétnél többet tanulni folyton.

23F

2018. jan. 12. 14:53
 15/18 anonim ***** válasza:
41%

Basszus! nehèz vizsgára ti mennyit készültök? Vagy 4 tárgyatok van egész vizsgaidőszakra,hogy hetekig tudtok tanulni 1-1 nehéz vizsgára?

Kérdező! Te meg ne hisztizz! Egy rohadt vizsga. Persze elhiszem, hogy tele van a hocipod, de ne nyavajogj apróságokon.

2018. jan. 12. 15:23
 16/18 anonim ***** válasza:
54%

Én se büfé szakra járok

Csak nagyon lusta vagyok,és átcsusszanok a vizsgákon

2018. jan. 12. 16:31
 17/18 anonim ***** válasza:
26%

7vizsgám van. Eddig egy sikerül.

A genetikát elengedtem,a tanár mindenkit megbuktat

2018. jan. 12. 16:32
 18/18 anonim ***** válasza:
52%

ÉN a helyében nagyon gyorsan kitennélek. Szánlmas vagy, előbb azon hisztizel, hogy nem kísér el, most hogy nem ment veled kajálni.

Mellesleg úristen, egy teljes hetet készültél?! Tyűűű, de nehéz vizsga lehetett :D

2018. jan. 13. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!