Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szabadidő család nélkül? A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szabadidő család nélkül? A többi lennt.

Figyelt kérdés

A férjemmel 5 éve vagyunk házasok, van egy 1 éves fiúnk.

A szomszéd és a férjem nagybátyja hívták horgászni. Gyűjtött pénzt, hogy vegyen néhány cuccot hozzá (támogattam is). Úgy gondoltam, hogy havonta 1-2 horgásznap belefér, de szerintem elszaladt vele a ló.

Akkor megy el folyton, amikor szükség lenne itthon a segítségére. Készültünk a baba 1 éve szülinapjára és ő egész napra kivonta magát a forgalomból, előtte veszekedtem vele, hisz igenis kettőnknek kellene készülni és nem mindent rámhagyni...Amúgy, elment persze, szinte a vendégek érkezésére ért haza.

Jó, lenyeltem a békát. De a következő héten megint ment volna (én dolgoztam szombaton, ő meg simán rákente volna a gyereket a nagyszülőkre, hogy elmehessen, mert "ki tudja mikor mennek megint"), de erre akkora ribiliót csaptam, hogy végül itthon maradt. Aztán a következő héten már sz*rmadzaggal sem lehetett megkötni, elment, majd május másdikán is (amikor szabadnapos voltam és együtt tölthettük volna az egész napot, és persze mindenki a családjával lett volna, addig szervezkedett, hogy a szomszédot rávette, hogy menjek el horgászni)- kb heti rendszerességel megy. Lesz*rja, hogy mi van itthon, hogy esetleg szeretném, ha együtt lennénk,stb, megy, mint a meszetes szürkéje. Mintha menekülne itthonról...Én látom, hogy nem egyeznek az igényeink, de nem tudom mi az oka ennek, hogy ennyire vágyódik a tópartra nélülünk...Nagyon rosszul esik. Már százszor átbeszéltük, de hajtogatja, hogy minden rendben, csak szeret menni. De nem értem, hogy miért nem mehetünk vele? A baba is biztos jól érezné magát kinnt. Nekem sincs semmi egydüllétem. Ha a baba alszik próbálom utolérni magam a házimunkával, dolgozni járok (8-10 órákat) és nekem nincs is igényem arra, hogy minden héten eltűnjek az életükből még 10-12 órákra, hogy a hobbymnak éljek...Van valaki hasonló cipőben? Én reagálom túl?

#családnélkül
2018. máj. 11. 11:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, mindenre a gyógyír csakis a válás. Látszik mennyi boldog elvált ember él ebben az országban.
2018. máj. 11. 13:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Annyiszor átbeszéltük...de annyiszor...Semmi foganatja nincsen és nem is volt...

Mindketten akartuk a babát.

Én nem akarok minden második hétvégén nélkülük lenni (hogy egyik hétvégén ő megy, másikon én). Éppen elég a napi 8-10 óra a baba nélkül, meg a férjem nélül mégtönn, mert ellenkező váltásban dolgozunk.

Nem hiszem, hogy van valakije. 22 kg-ot szedtem fel a terhesség alatt, és 20-at leadtam, beleférek minden korábbi cuccomba, és nem rossz az alakom. nem hiszem, hogy ez lenne a gond...

Kiabálni nem nagyon szoktunk egymással, beszélgetünk, úgyhogy szerintem nem vagyok az a házi sárkány típus sem. A baba meg igazán nem sírós, igazi kis csoda.

Az hogy "megbánta" esetleg? Hát, ez azért elgondolkodtató...lehet, hogy igazad lehet... :(

2018. máj. 11. 13:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a férjed menekül, csak nem értem miért. Az hülyeség, hogy ki szeretne kapcsolni. Ha szeretne veletek lenni, akkor ezt ugyanúgy veletek is megtehetné, veletek is kikapcsolódhatna. Emlékszem, én a volt barátnőmnek már csaknem könyörögtem, hogy jöjjön el velem, kutyázni, túrázni, sportolni, mert nekem az a kikapcsolódás, és szerettem volna egybe kötni ezeket a dolgokat, hogy közben együtt is legyünk a barátnőmmel. Én mondtam mindig neki, hogy jöjjön velem, mert szerettem vele lenni.
2018. máj. 11. 13:12
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha veletek szeretne lenni, akkor vinne titeket is. Szerintem simán lecarja vagy marha önző...
2018. máj. 11. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!