Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szoktatok nap, mint nap...

Mit szoktatok nap, mint nap csinálni? Milyen dolgotok van?

Figyelt kérdés

A családom ilyen nincs semmi dolgom és beülök a tv elé típus, ilyen lettem én is. Nem negatív értelemben gondolom, ház körüli munkák, takarítás, főzés stb. megcsinálva, rendbe rakjuk a környezetünket, aztán kész. Én beülök a gép elé, a többiek meg a tv elé és nem csinálunk semmit. Nem megyünk szórakozni, nem élünk közösségi életet, hozzánk sem jön senki, nincsenek barátaink, nincs semmi dolgunk, nincs hobbink, aminek élnénk.

Másoktól meg pont az ellenkezőjét hallom. Rengeteg dolguk van, alig tudnak a végére érni, tele vannak tervekkel és ötletekkel, sosem unatkoznak, miközben én sokszor. Az ilyen emberek, vagy éppen te, mivel töltöd az idődet?

2018. ápr. 8. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek meg kell talalnia, mi az, amit szivesen csinal. Nekem van egy kutyusom, vele jarok setalni, turazni, ez kapasbol egy par oras elfoglaltsag. Lovagolok is, ez ugy szinten minimum 2 ora. Most geoladazni kezdtunk el par barattal, ez is erdekes es jo kis kirandulasi lehetoseg. A barataimmal ezen kivul meg pecazni szoktunk jarni, en sosem horgasznek, mert szamomra nagyon unalmas, hogy csak ulsz es nezed a botot, de a tarsasag miatt nagyon szeretem, nevetunk, beszelgetunk. Ezek mellett olvasok, rajzolok, zenelek - ez jo elfoglaltsag lehet annak, aki nem szereti a tul aktiv hobbikat. Amugy sokszor nez a mi csaladunk is tv-t, estenkent osszeulunk, es megnezunk valami jo filmet. Csaladosan szoktunk elmenni turazgatni (faluban lakunk, a kornyezo erdokben szoktunk maszklani), gombat szedni, ha szezonja van, telen elmegyunk szankozni, vagy megnezzuk a karacsonyi vasart a kozeli nagyvarosban. Ahogy melegedik az ido, gyakran elugrunk fagyizni, sutizni, megnezzuk a kozelben levo erdekessegeket, peldaul varat, parkokat. Moziba is elmegyunk neha kozosen, es elotte, vagy utana eszunk valamit. Baratom csaladja rendszeresen jar etterembe, mi ezt nem annyira szeretjuk, ugyhogy nalunk ez nem szokas.

Ha leultok, megbeszelitek kinek, mihez lenne kedve, remelhetoleg a csaladod tobbi tagja is vevo lenne ra, hogy kimozduljatok neha. Ha pedig egyedul unatkozol, akkor csinald azt, amit szeretsz, vagy ami erdekel, kezdd el tanulni, fejleszteni a kepessegeidet ebben az iranyban.

Remelem segithettem😊

2018. ápr. 8. 11:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi nem egy tv néző típusok vagyunk, most már cirka 15 éve. És persze vannak korszakok, amikor nézzük mi is, de baromi hamar ráunok a sok reklám miatt, egyszerűen képtelen vagyok így nézni bármit is. Tehát max filmezünk. DVD-ről vagy a filmtárból... (Esetleg DUna tv-n vannak néha reklám nélkül jó filmek).

Olvasunk, és szeretnék én is többet olvasni. Sokkal többet ad mint egy film vagy egy tv. Erre is most jöttem rá, nem így születtem... persze próbáltak így nevelni ;).

Amúgy meg, nálunk mindig is volt (a szüleimnek) nagy társasági élete, így vendégek mindig is voltak, lesznek...), beszélgetés, késő esti dumcsizás pl rendszeres családon belül, olyan rekeszizomláz szintű kacagásokkal néha. Ezeket nagyon szeretjük.

Régebben többször volt ilyen, ma már kirepültünk a fészekből, de hetente családozunk.

Szoktunk pl játszani, scrabble (szórabló) vagy pl értelmezőkéziszótárasat. Ezek nagyon jók. :D

Séta, kirándulás, pl évente 1-2x el is megyünk családdal valahova együtt pihenni. Ott étterembe ülünk, eszünk egy jó Halászlevet, illetve várat nézünk, vagy kirándulunk. Történelmi vagy művészeti jelentőségű helyszíneket szeretünk bejárni. Stbstb

De persze sokszor mi is otthon "punnyadunk", olyankor tea mellett beszélgetünk, kiülünk a kertbe, napozunk vagy egyszerűen csak magunkban elvagyunk. Én szeretek jógázni, olvasni mint írtam, filmezni, magammal foglalkozni. Van, hogy direkt egy nagy habos fürdőt készítek, gyertyákat gyújtok és berakok valami andalító Tibeti relaxációs zenét. :D

Ahhoz, hogy az élet érdekes és jó legyen, magunknak kell azzá tennünk. ;)

2018. ápr. 8. 11:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem van egy vállalkozásom, úgyhogy az unalom számomra ismeretlen fogalom.

A vállalkozásomon dolgozok, terméket fejlesztek, amikor pedig csak tudok, tanulok, hiszen tanulás nélkül nincs fejlődés.

TV-m nincs 15 éve, filmeket szeretek nézni, bár általában csak a háttérben megy, miközben dolgozom.

Szeretek olvasni, a hobbijaimmal foglalkozni, utazni, sétálgatni, rejtvényt fejteni, vagy csak egyszerűen a férjemmel lenni.

24 óra nagyon kevés sajnos.

2018. ápr. 8. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Minden nap feljövök GYK-ra és felvilágosítom az állatokhoz nem értő állattartókat, minden nap végignézem az adok-veszek csoportokat, amelyekben benne vagyok és szelektálom kifelé a szaporítókat.
2018. ápr. 8. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én például edzésre járok, tanítom a gyerekeket. Hetente 5 napon megyek edzésekre, versenyekre készülünk, hétvégente elmegyek bringázni, ha éppen nincs se verseny se edzőtábor. Ráírok haverjaimra, hogy nincs e kedvük elmenni bringázni, vagy meginni valamit, vagy csak egyszerűen dumálni. Amúgy ha otthon vagyok én is csak a telefonon játszok, vagy YouTube ot nézek. De lassan el lehet kezdeni sétáltatni a kutyákat, de le szoktam őket kefélni is. Meg hasonló apróságok. Bár a szobámban lehetne egy kicsit nagyobb rend is, de egy fiúnak nagyjából mindíg rendetlen a szobálya. Lassan ott tartok az edzéssel, versenyekkel, táborokkal, hogy majdnem minden hétvégén van, vagy tábor, vagy verseny. 19/F
2018. ápr. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!