Mit lehet csinálni ilyen időben?
Nagyon unalmas így ez a pár nap, főleg hogy ennyire rossz idő van. Mit lehet csinálni ilyenkor? Kíváncsi lennék, hogy a velem hasonló korúak mit kezdenek magukkal?
24/F
Én amúgy se szeretek eljárni itthonról, de ebben az időben még a szokásosnál is depisebb hangulatom van :D Én tegnap sütit sütöttem, ma meg csak játszottam...Kb. ennyi. Ha lenne amúgy itthon még csoki vagy valami finom gyümölcs, ami jó sütialapanyag, sütnék még XD Csak az a baj, hogy még a boltba is lusta vagyok most lemenni...De amúgy jobb is így, egyedül úgyse bírnék annyi sütit megenni, meg odaadni se tudom senkinek..
20L
Filmet nézek és játszok online az ismerőseimmel.
28/F
#1: Nyugodtan süss, nekem odaadhatod a maradékot! :D
Táncház, Bowling, Darts, Csocsó, Beltéri foci, Társasjátékok, Kártyajátékok, Lanparty (bár Internet korában ezek megszűntek), Kiadós szex délután, Olvasás, Tanulás (ilyen időben könnyebb neki állni, kültéri program úgysem jön szóba), Edzés, Főzés/Sütés, Takarítás, Rendrakás, Mosás, Mosogatás (házimunka in general), Szomszédolás, Sör főzés....
Ha egyedül vagy, akkor Gyakorizás.
Sok? Ezek nagy részét haverokkal is lehet csinálni (nem a szexre gondolok). Sőt egyedül is. Teremfocizni, meg kosarazni pont saját nemmel jobb, mert azonos a fizikum.
Kifogás keresés nem jó program, inkább hívd össze a haverokat és menjetek el biliárdozni, vagy pizzázatok egyet, esetleg activitizhettek - az korosztálytól függetlenül mókás dolog.
Reggel szeretkezünk, aztán kaja, délután sütöttem. Filmeztünk, párom most épp játszik, de eegem van :(
Szakad az eső, hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!