Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit lehet csinálni ilyen időben?

Mit lehet csinálni ilyen időben?

Figyelt kérdés

Nagyon unalmas így ez a pár nap, főleg hogy ennyire rossz idő van. Mit lehet csinálni ilyenkor? Kíváncsi lennék, hogy a velem hasonló korúak mit kezdenek magukkal?

24/F

2018. márc. 17. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
78%

Én amúgy se szeretek eljárni itthonról, de ebben az időben még a szokásosnál is depisebb hangulatom van :D Én tegnap sütit sütöttem, ma meg csak játszottam...Kb. ennyi. Ha lenne amúgy itthon még csoki vagy valami finom gyümölcs, ami jó sütialapanyag, sütnék még XD Csak az a baj, hogy még a boltba is lusta vagyok most lemenni...De amúgy jobb is így, egyedül úgyse bírnék annyi sütit megenni, meg odaadni se tudom senkinek..

20L

2018. márc. 17. 15:51
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Filmet nézek és játszok online az ismerőseimmel.

28/F

#1: Nyugodtan süss, nekem odaadhatod a maradékot! :D

2018. márc. 17. 15:57
 3/9 anonim ***** válasza:
66%
Meghívni egy csajt filmezni és nasizni, olvasni, filmezni és nasizni, játszani hangszeren, készíteni zenét gépen, játszani online játékot barátokkal, takarítani, főzni, edzeni, aludni, lazítani, rajzolni, festeni, írni, beszélgetni neten, sétálni az esőben valakivel, sörözni (ha szoktál). Még van egy csomó csomó dolog amit lehet csinálni ilyen időben.
2018. márc. 17. 16:02
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
Dugóhuzót játszani
2018. márc. 17. 16:04
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Gépezek meg zenét hallgatok :D
2018. márc. 17. 16:14
 6/9 anonim ***** válasza:
47%

Táncház, Bowling, Darts, Csocsó, Beltéri foci, Társasjátékok, Kártyajátékok, Lanparty (bár Internet korában ezek megszűntek), Kiadós szex délután, Olvasás, Tanulás (ilyen időben könnyebb neki állni, kültéri program úgysem jön szóba), Edzés, Főzés/Sütés, Takarítás, Rendrakás, Mosás, Mosogatás (házimunka in general), Szomszédolás, Sör főzés....

Ha egyedül vagy, akkor Gyakorizás.

2018. márc. 17. 16:15
 7/9 A kérdező kommentje:
Ezek közül sok kiesik, mert sajnos nincs barátnőm. :(
2018. márc. 17. 16:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Sok? Ezek nagy részét haverokkal is lehet csinálni (nem a szexre gondolok). Sőt egyedül is. Teremfocizni, meg kosarazni pont saját nemmel jobb, mert azonos a fizikum.

Kifogás keresés nem jó program, inkább hívd össze a haverokat és menjetek el biliárdozni, vagy pizzázatok egyet, esetleg activitizhettek - az korosztálytól függetlenül mókás dolog.

2018. márc. 17. 17:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Reggel szeretkezünk, aztán kaja, délután sütöttem. Filmeztünk, párom most épp játszik, de eegem van :(

Szakad az eső, hideg van.

2018. márc. 17. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!