Szingli 30-as nők, mit szoktatok csinálni ha nem nagyon vannak barátaitok, vagy ha nem velük vagytok?
Én külföldön voltam így. Szórakozohelyen dolgoztam, igy ismerkedni lazán ment. Ezen kívül mászkáltam mindenhova "felfedezni a terepet", tópartoztam, megkerestem hol vannak a fontosabb "pontok", pl lakcimbej-hez városháza, nagykövetség, állomás, orvos, jobb üzletek, kifőzde, fogorvos, voltam kaszinoban is sokat, mert csak ott volt internet, es fülhallgatóval hallgattam közben orosz diszkozenét :D, rákattantam:), a későbbi haverokkal pedig már együtt nyársaltunk, feljárkáltunk egymáshoz, mc donalds driwe, grillezések, tópartozas idegen helyeken, egyik török srác haverja vendéglős, extra szép koktélokat kaptam tőle, ott billiard, rengeteg beszélgetés, vásárlások, autózás, szabadstrand, épitkezéseken bukfenceztünk a dombokon, napoztunk, fotóztunk, felmásztunk egy traktorra, felvettünk poénbol stopposokat rablót játszani, meg millio hülyeség
Érdekes irthon kb olyan az élet egyedül mint egy remetének
3-as ez szupi (őszintén!) de nem kevered a húszas éveket a harmincasokkal...? Én legalábbis akkor voltam ilyen és akkor ment ennyire könnyen a haverkodás, akkor voltunk ennyire bohémek :)
Én olvasok, valamilyen tanfolyamon tanulok, kávézóba járok, sportolok, kirándulok a kutyámmal, mostanában pedig - nem ér röhögni - a horgolásra kaptam rá, meditatív ereje van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!