Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy hülyeség lenne, ha arra az egyetemre mennék tanulni, ahová a barátom jár? Nem kifejezetten CSAK miatta mennék oda, de azért ez is befolyásol a választásban.
Figyelt kérdés
18L2010. jún. 14. 13:46
1/9 anonim válasza:
Van pozitív és negatív oldala annak ha együtt jártok még suliba is.Egx idő után megunhatjátok egymást.Meg úgy érezhetitek hogy a párotok figyel szemmel tart minden percben mert nem bízik benned..stb...szóval szerintem nem kifejezetten jó ötlet.
2/9 anonim válasza:
Mert lenne az? Te dontesed, enis oda szeretnek menni ahol a haverok vannak.
3/9 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség?:S
Ha felvesznek, én örülnék a helyedben. Együtt járhatnánk egyetemi bulikba, közösen bérelnénk lakást..ha attól félsz, hogy megfojtod a közelségeddel, arra azt tudom mondani, hogy lehet, nem is egyidőben lenne órátok, plusz néha elmehetsz külön a csajokkal ő meg a haverokkal..L/17
4/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon rossz döntés. Az egyetem 5 évre szól + meghatározza az életedet azon túl is. Egy párkapcsolat tarthat 2 hónapig, 1 évig vagy éppen örökké, de kiszámíthatatlan, és 18 éves korban inkább az előbbi valószínűbb. Ráadásul sem a kapcsolatodnak, sem a tanulásodnak nem tesz feltétlenül jót, ha ezek a dolgok keverednek.
6/9 anonim válasza:
De egy egyetem nagy, még ha beütne a krach, akkor sem lenne semmi belőle, mert ha megfigyelitek a barátja már oda jáR. szóval nem is lennének úgy csoporttársak, hogy kínos legyen a későbbiekben.
7/9 anonim válasza:
közös albérletet semmiképp ne válasszatok!
8/9 anonim válasza:
Szerintem ha nem CSAK miatta választod, ekkor nyugodtan mehettek ugyanarra az egyetemre:)
Ez egyrészt nem jelenti azt hogy a másik seggébe kell lógni állandóan:D Másrészt viszont amikor szeretnétek, akkor sokkal egyszerűbb találkozni, egymással lenni.
Közös albérletet így az elején semmiféleképpen nem javaslom.
Azt majd a későbbiekben, ha látjátok, hogy elvagytok:)
Szakítás esetén meg ennyi: egyetem nagy, sok emberrel:D
9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! Most már tuti, hogy oda megyek, ahova Ő jár. =)
2010. jún. 16. 09:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!