Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lehet az, hogy nekem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy nekem a kifejezetten kövér nők tetszenek? Mennyire gáz ez?

Figyelt kérdés

Van a munkahelyen egy csaj. Kb 110 kiló lehet, lehet, hogy több, bőven lenne mit fogni rajta. De eszméletlenül szép az arca, gyönyörű kék szemei és szőke haja van, na meg hatalmas mellei, amikről alig tudom levenni a szemem :) Ad magára, igényesen öltözködik, és borzasztóan kedves, emellett aktív életet él, nem az a tévé előtt chipset zabáló fajta (genetikai oka vannak nála a kövérségnek, akárhányszor próbált lefogyni, kudarcba fulladt). Jóban vagyunk, és többször gondoltam már arra, hogy elhívom valahova, de valahogy mindig ott van bennem a félelem, hogy mit szólnának mások, főleg ott, ahol dolgozunk, hogy én pont ővele... Szegényt sokan cikizik, őt mondjuk ez nem érdekli, így érzi jól magát, és nem veszi fel hogy mások mit mondanak róla, én viszont nem tudom, mennyire tudnám kezelni a helyzetet. Valaki volt már hasonló helyzetben?

Egyébként mióta őt megismertem, egy kicsit jobban elkezdett foglalkoztatni a téma, és bár eleinte próbáltam elnyomni magamban az érzést, de arra jöttem rá hogy engem ez a dolog függetlenül a lánytól, nagyon is vonz. Sok helyen látom a neten (sajnos inkább csak külföldi oldalakon) hogy nem vagyok ezzel egyedül, de nem tudom, itthon mennyire működik a dolog...

2011. júl. 6. 10:13
 1/7 anonim ***** válasza:
74%

Ízlések és pofonok. :) Ha neked ez tetszik, és boldog lennél egy ilyen lánnyal, akkor miért érdekel, hogy mások mit szólnak? Semmi köze senkinek hozzá.

OFF:

Egyébként nem hiszem, hogy valaki genetikai okokból nem tud lefogyni, volt orvosnál? Mert lehet nagyon szép lány így is, de 110 kilónak lenni egészségügyi szempontokból nem a legjobb.

2011. júl. 6. 10:22
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Semmi szégyellni valód nincs ebben. Sőt, legalább van egy férfi, akinek nem a csont sovány nők tetszenek. :)
2011. júl. 6. 10:27
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Biztos nagyon jól érezheti magát így ha már sokszor próbált lefogyni ...:D

amúgy meg te ilyen "etető" vagy ... nézd meg.. [link]

merthogy egy 110 kilós nő biza nem szexi...

L

2011. júl. 6. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
miért lenne gáz? nem az, valakinek meg a 40 kiló alattiak tetszenek. én a helyedben elhívnám valahova. voltam már olyan helyen, ahol a legkövérebb csaj nézett ki legjobban... ne másokkal foglalkozz, hanem magatokkal
2011. júl. 6. 11:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hogyha azon rágódsz, hogy mit szólnak hozzátok, állandóan attól félsz, hogy ki szól be neked/nektek azért, mert egy teltebb lánnyal jársz/ismerkedsz, akkor nem is tetstik neked igazán!!!!

Nézd meg a lány: 1., nem érdekli a többiek véleménye,

2., így érzi jól magát.

Esetleg még tanulhatnál is tőle, hogy hogyan zárjuk ki a mások véleményét, és csak olyanoknak a szavára adj, aki FONTOS neked!!

Am szerintem hívd el valahová, moziba vagy egy kávézóba és NE TÖRŐDJ MÁSOKKAL!!! :) hajráá ;)

2011. júl. 6. 11:46
 6/7 Scrappy111 ***** válasza:
0%
genetikai okai vannak he. ezt ki a halál hiszi el
2011. júl. 6. 12:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Természetesen van olyan, hogy genetikailag telt egy ember. :) Ez egy betegség, nincs ellene gyógyszer és sajnos nem lehet lefogyni. Google-zz rá, ha nem hiszed ;)

Amúgy pedig szerintem hívd el valahová a lányt. :D Ha amiatt aggódsz, hogy mit szólnának mások, akkor talán nem is igazán akarod.

2011. júl. 6. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!