Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van itt olyan, akinek kifejeze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, akinek kifejezetten NEM helyes/szép a párja?

Figyelt kérdés
Mi fogott meg benne titeket? Mit éreztek iránta?
2011. aug. 23. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
megszokás...
2011. aug. 23. 09:48
 2/9 anonim ***** válasza:
A jósága.
2011. aug. 23. 09:50
 3/9 A kérdező kommentje:
még azt kifelejtettem a kérdésből, hogy szexuálisan vonzódtok hozzá??
2011. aug. 23. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha valakibe szerelmes vagy, tök mindegy, hogy néz ki, lehet neked tetszik, lehet, hogy más bűn rondának tartja, te akkor is szerelmes vagy belé, és ezen nem tudsz változtani. Egyik volt barátomat van, aki helyesnek tartja, van aki rondának, én csodálatosnak tartottam. Sokkal kevesebben tartják helyesnek, mint bűn rondának. És szexuálisan is vonzódtam hozzá, mert szerettem őt, és kívántam minden porcikámmal. És oké, hülyének néztek, és lenéztek emiatt, kinevettek, akár nyilvánosan is megaláztak emiatt. De nem érdekelt. Szerettem nagyon.
2011. aug. 23. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:

Jajj, nekem elég csúnya a barátom:):)

Nagyon nagyon jó ember, szeretem, vonzódom hozzá mindenhogy, de tudom, hogy nem egy jóképű ember:) Nincs ezzel semmi gond.

2011. aug. 23. 10:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Volt barátommal hasonló volt a helyzet. Én jóképűnek tartottam, bár főként azok a tulajdonságai fogtak meg, amik kívülről nem látszanak. Mindenki, szó szerint mindenki azt hangoztatta, hogy mennyire nem illünk össze, mert hogy "hogy néz má' ki az a srác?"... ebből is látszik, hogy ki ezt, ki azt vesz észre rajta elsőként. Komolyan állt hozzám, remek humorérzékkel bír, megbízható, és egyéb területeken teljesen más mint én - talán a jó adag különbség miatt volt számomra olyan vonzó.
2011. aug. 23. 10:47
 7/9 anonim ***** válasza:
Imádom azt a lesz*pott sós kifli fejét...ilyen a szerelem...VAK...
2011. aug. 23. 11:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Az én barátomra sem mondhatni,hogy húú de jóképű srác.Engem nem is a külsejével fogott meg hanem azzal ami belül van.Nagyon szeretem és nem érdekel,hogy ki mit mondd róla.A szexuális vonzalom is megvan kettőnk között.
2011. aug. 23. 11:49
 9/9 A kérdező kommentje:
a srác aki most udvarolgat nekem, hát nem egy szépség ő sem... mégis egyre jobban tetszik nekem :))
2011. aug. 23. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!