Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl igényes?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Minden kapcsolatom becsődöl, a mostani új kapcsolatom is kezd befulladni.

Vajon túl nagyok az igényeim?Vagy én lennék túl unalmas?

Csendes, nyugodt, családcentrikus ember vagyok, aki mindent megtesz a kedveséért és a gyermekekért.

Nálam a szórakozás kimerül egy gyertyafényes vacsoránál, mozinál, kirándulásnál, biciklizésnél vagy strandolásnál.

Nem vágyom hangos bulikba, sem disco sem karaoke, sem ic-ic-ic de ipari gépzaj vagy beragadt a lemezjátszó koncert nem játszik nálam.

Inkább összebújva házimozi, vagy séta a Duna parton.

Ragaszkodó típus vagyok, nincsenek barátaim, haverjaim, ismerőseim, sem ivócimboráim, a szórakozás nálam másban merül ki.

Szeretek főzni, majdnem mindig én főzök, technikai - műszaki típus vagyok, építek, és megcsinálom a dolgokat.

Azt tartom, hogy a háztartásban közösen kell minden csinálni, és sosem tudok olyan fáradt lenni, hogy ne kérdezzem meg a páromat, hogy milyen volt a napod, vagy ne bújak oda, de szeretkezni is képes vagyok bármikor bármennyit és bármeddig, és ezt azért igénylem is.

Kicsit hosszúra sikeredett, de ahhoz, hogy válaszokat is kapjak, és a kérdés korrekt legyen, mindent le kell írnom.

A kapcsolataimat vagy a "szexmentesség" jellemzi, vagy a nem viszel sehova de építsd a házamat, vagy a nem csinálsz semmit, de nem kell állandóan főzni, mosni takarítani...

41 éves vagyok, és még sosem volt olyan kapcsolatom ahol hasonlóan kapnék azt és annyit amennyit én voltam képes adni.

#figyelmesség #jó kapcsolat #kiszámíthatóság.
2018. máj. 9. 14:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A wellness és a szex nincs összefüggésben. Nem írtam,.hogy kitartott fizetős nő lennék.
2018. máj. 9. 17:23
 12/17 anonim ***** válasza:
Igénybeli különbségek, nem igényesség kérdése. Én is mászkálósabb vagyok, wellness, koncert, fesztivál, csak úgy leugrani a Balatonra, stbstb. De biztos van olyan, aki hasonló hozzád.
2018. máj. 9. 19:11
 13/17 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy te itt most csak azokat a tulajdonságaidat soroltad fel, amik szerinted pozitívak. Mi van a rosszakkal? Ha megoldást keresel a problémádra, ahhoz őszintén bele kell nézned a tükörbe. Mindenkinek vannak hibái, a kapcsolatok ezen buknak el, nem a jó dolgokon. Ezután mérlegelni kellene, hogy mik azok a tulajdonságaid, amikből hátrányod származik, ezeken javíts. Ne csak azért, hogy párod legyen, hanem önmagad miatt is. Nekem a féltékenységgel, bizalmatlansággal, vita közbeni gondolkodás nélküli fröcsögésről kellett leállnom, hogy csak magammal példálózzak. S**r érzés volt beismerni, de ez van.
2018. máj. 9. 20:12
 14/17 A kérdező kommentje:

Természetesen nekem is vannak hibáim, de nem vagyok féltékeny típus szerencsére.

Én nehezen, vagy inkább sehogy, nem mondok nemet.

Ezért sokszor kihasználnak, mivel kiterjed a munkámra, sokat dolgozom (munkamániás vagyok).

De azért annyira nem, hogy ne legyen időm a páromra, vagy a szeretteimre, ezt az én szabadidőmből adom.

Ettől még nagy hiba.

Nehezen lehet kihozni a sodromból, de ha sikerül akkor ordítok. :D

Túl érzelmes / átérző vagyok, ezért nem tudok eltaposni senkit. (de azért nem vagyok piponya, angyalföldi gyerek vagyok) Az egy dolog, hogy utána nagyon sajnálom . :D

2018. máj. 9. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:

#8, én a közeli ismerősöknél ezt tapasztalom.. Vannak rossz kapcsolatok, de miután szakítottak és lett más, sokkal jobb lett minden. Mondhatni tökéletes a kapcsolatuk (az enyém is).

Az, hogy te kit-mit szeretnél, mennyi extrával, magánügyed. A kérdező pl. sehol sem írt külsőségeket.

2018. máj. 10. 11:27
 16/17 A kérdező kommentje:

#15:

Természetesen fontos a külső, aki mást mond hazudik.

A kémi az agyban a külsőségre indul be, senki nem szeretkezik egy számára unszimpatikus emberrel, de...

Nem ettől függ, számomra a belső értékek sokkal fontosabbak.

2018. máj. 10. 17:29
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én tapasztalatom szerint még sosem éreztem, hogy sokkal többet kapnék, mint amennyit adok vagy fordítva. Ezen a környéken kellene keresgélni szerintem:)
2018. máj. 16. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!