Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok túl igényes vagy a barátom túl
smucig?
Figyelt kérdés
Szóval, adott a 27 éves barátom, akivel közösen tervezzük a jövőt, már szóba került az eljegyzés is. Nézegettünk gyűrűket, ő azt szeretné, ha az eljegyzési gyűrű beleférne 10.000 ft-ba. Mondtam, hogy nem kell rá olyan sokat költeni, nyugodtan vehet olcsóbb kategóriájút is. Viszont ami egy kicsit zavar, hogy a jegygyűrűknek is bele kéne férni 20.000 ft-ba, és ebben az árkategóriában nem igazán találtunk normálisat, legalábbis nem olyat, amit én szívesen viselnék egy életen át. Viszont drágább gyűrűben egyáltalán nem gondolkodik. Félre ne értsetek, nem akarok több százezer forintos ékszereket, csak kicsit úgy érzem, ezen spórolna. Nem szeretnénk nagy szertartást, lagzi sem lesz, csak szűk baráti-rokoni vacsora. Arról is le kellett beszélnem, hogy az érettségis öltönyében esküdjön. Azért azt már mégiscsak túlzásnak éreztem. Még annyi, hogy számítógépes kütyükre meg játékokra tényleg nem sajnálja a pénzt, több tízezret szemrebbenés nélkül kiad. Elgondolkodtam, hogy én lennék túl anyagias vagy ő nem veszi olyan komolyan a dolgot, mint kellene?
Olvasd vissza a saját kérdésed, és gondolkozz el rajta, hogy ő lenne-e a megfelelő személy, akivel egybekötöd az életedet!
2017. márc. 17. 15:31
2/21 anonim válasza:
Szerintem nem vagy anyagias. O csak le akarja tudni az egeszet es kesz. A gyurubol tenyleg nem artana olyat valasztani, amit szivesen hord az ember utana.
2017. márc. 17. 15:32
3/21 anonim válasza:
Milyen eljegyzesi gyurut lehet talalni egy eletre, ami 10 ezer korul van? Vasat? Nekem a kerdesed alapjan az jott le, hogy egy nagy gyerekhez keszulsz hozzamenni, akinek a jatek (6 evesen meg a kisvonat huszonevesen mar a gep) mindig fontosabb lesz. Vagy barmi mas ertelmetlen dolog, mert egyszeruen meg az agya nem nott fel a feladathoz.
2017. márc. 17. 15:33
4/21 anonim válasza:
Jól érzed, ő a túl smucig :/ majd a hyereketek is horja a kiszakadt, kinőtt bakancsot, mert jó az még egy évig
5/21 anonim válasza:
Is-is.
Bár ha van eszetek leshettek jó gyűrűt, jó áron. Nem szabad bedőlni az első Weiss árus "Kére, ez a gyűrű amúgy 1.000.000, de most csak maguknak 115.999 Ft, mert amúgy eredeti Ocokinai minőség, igazán szép!"
Van olyan ami egyszerre olcsó és szép.
6/21 anonim válasza:
10 és 20 ezer? Nem írtad el véletlenül és 100 és 200 ezerre gondoltál?
Én azt hittem egy eljegyzési gyűrű legalább ilyen 50-100 ezer forint, vagy ilyesmi. Nem nagyon értek hozzá, de olvastam már és szoktam nézni a kirakatokat is pl plázákban. Tényleg létezik eljegyzési gyűrű a világon, ami akár 10, akár 20 ezer forintba kerül?
24/F
2017. márc. 17. 15:35
7/21 anonim válasza:
Az eljegyzési gyűrű felesleges, inkább költsétek azt is a jegygyűrűre. Ha ő annyit szán rá, attól még te kipótolhatod.
2017. márc. 17. 15:35
8/21 anonim válasza:
Azért szép dolog, ha a férfi veszi mindkettőt és így kiadhat 400 ezret is akár... Lemeózás?
2017. márc. 17. 15:36
9/21 anonim válasza:
Gratulálok a választásodhoz...
2017. márc. 17. 15:41
10/21 anonim válasza:
lemaradt egy nulla ugye?
10ért mit kapsz? ezüstöt se.
és 20ért? életen át viselitek...isten.
nekünk 250e lesz, le is dobtam volna az ékszíjat, ha valami 10e-st veszünk, ami félévente elhasználódik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!