Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok túl igényes vagy a barátom túl smucig?
"Ágikám,hozzá ne menj ehhez a sóher faxhoz!"
by anyukám,csak a keresztnevet változtattam meg.
Itthon nem csak amerikaban stil a kulon jegy es hazassagi gyuro ...
Beszeld meg a koltsetek 30e a paros gyurura ...
Am meg en nokent utaltam az eskuvot es a ra feleslegesen kiadott.penzt ...
Sokkal szivesebben koltottem el volna ertelmesebb dologra
A gyurut egyikunk sem hordja ... Mar 8 eve a fiokban pihen
Szal nem soher csak ertelmetlennek latja a hazassaggal egyutt jaro kiadasokat.
Nem maga hanem miattad hazasodik neki nem fontos !
Szal vedd tudomasul h ez az "ara" az eskuvonek
akkor mondja meg, hogy nem akar esküvőt, csak polgárit kettesben.
de akkor is 20ezerért karikagyűrűt? szánalom az ilyen férfi
Amúgy ezt én sem értem.
A nők most azt szokták viselni házasságkor, amit az eljegyzéskor (amikor a férfi féltérdre ereszkedik) kapnak? Aztán házasságkötéskor azt újra felhúzza rájuk a férfi, meg a férfi is vesz valami egyszerűbb gyűrűt magának, aztán azt meg a nő húzza fel rá a ceremónia alatt. Nem? Mert én így képzelem el az egészet, hogy így működik.
Eljegyzés optimális esetben(!) egy életben egyszer van. Ha a gépre ennyit költök, akkor egy fontos életeseményemre sem sajnálom a pénzt.
Megérteném, ha szegény lenne, mint a templom egere, de az adalékinfók hiányában smucignak tűnik.
Na meg, mi az, hogy nem találtunk normálisat? Lehet, hogy borzalmasan régimódi lány vagyok, de én nem szeretnék az ékszerüzletben válogatni, nekem igen is legyen MEGLEPETÉS az a gyűrű, sőt, az eljegyzési szándék is. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!