Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek én vagyok túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok túl igényes vagy a barátom túl smucig?

Figyelt kérdés
Szóval, adott a 27 éves barátom, akivel közösen tervezzük a jövőt, már szóba került az eljegyzés is. Nézegettünk gyűrűket, ő azt szeretné, ha az eljegyzési gyűrű beleférne 10.000 ft-ba. Mondtam, hogy nem kell rá olyan sokat költeni, nyugodtan vehet olcsóbb kategóriájút is. Viszont ami egy kicsit zavar, hogy a jegygyűrűknek is bele kéne férni 20.000 ft-ba, és ebben az árkategóriában nem igazán találtunk normálisat, legalábbis nem olyat, amit én szívesen viselnék egy életen át. Viszont drágább gyűrűben egyáltalán nem gondolkodik. Félre ne értsetek, nem akarok több százezer forintos ékszereket, csak kicsit úgy érzem, ezen spórolna. Nem szeretnénk nagy szertartást, lagzi sem lesz, csak szűk baráti-rokoni vacsora. Arról is le kellett beszélnem, hogy az érettségis öltönyében esküdjön. Azért azt már mégiscsak túlzásnak éreztem. Még annyi, hogy számítógépes kütyükre meg játékokra tényleg nem sajnálja a pénzt, több tízezret szemrebbenés nélkül kiad. Elgondolkodtam, hogy én lennék túl anyagias vagy ő nem veszi olyan komolyan a dolgot, mint kellene?

2017. márc. 17. 15:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
11-es, te meg kedved szerint gyártod a háttérsztorit. 😃
2017. márc. 17. 16:09
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Ágikám,hozzá ne menj ehhez a sóher faxhoz!"

by anyukám,csak a keresztnevet változtattam meg.

2017. márc. 17. 16:19
 13/21 A kérdező kommentje:
Húha, köszönöm, segítettetek, azt hiszem, elbeszélgetek kicsit vele, hátha...
2017. márc. 17. 16:19
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

Itthon nem csak amerikaban stil a kulon jegy es hazassagi gyuro ...

Beszeld meg a koltsetek 30e a paros gyurura ...

Am meg en nokent utaltam az eskuvot es a ra feleslegesen kiadott.penzt ...

Sokkal szivesebben koltottem el volna ertelmesebb dologra

A gyurut egyikunk sem hordja ... Mar 8 eve a fiokban pihen

Szal nem soher csak ertelmetlennek latja a hazassaggal egyutt jaro kiadasokat.

Nem maga hanem miattad hazasodik neki nem fontos !

Szal vedd tudomasul h ez az "ara" az eskuvonek

2017. márc. 17. 16:53
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
10 ezerért gyűrű? Nme maradt le egy nulla?
2017. márc. 17. 18:10
 16/21 anonim ***** válasza:
16%
Mivel az esküvőn kb. minden a menyasszonyról szól, a vőlegény pedig csak biodíszlet, nem csoda, ha nincs sok kedve ezekhez.
2017. márc. 17. 21:23
 17/21 anonim ***** válasza:
78%

akkor mondja meg, hogy nem akar esküvőt, csak polgárit kettesben.

de akkor is 20ezerért karikagyűrűt? szánalom az ilyen férfi

2017. márc. 17. 21:24
 18/21 anonim ***** válasza:
60%

Amúgy ezt én sem értem.

A nők most azt szokták viselni házasságkor, amit az eljegyzéskor (amikor a férfi féltérdre ereszkedik) kapnak? Aztán házasságkötéskor azt újra felhúzza rájuk a férfi, meg a férfi is vesz valami egyszerűbb gyűrűt magának, aztán azt meg a nő húzza fel rá a ceremónia alatt. Nem? Mert én így képzelem el az egészet, hogy így működik.

2017. márc. 18. 00:04
 19/21 anonim ***** válasza:
56%

Eljegyzés optimális esetben(!) egy életben egyszer van. Ha a gépre ennyit költök, akkor egy fontos életeseményemre sem sajnálom a pénzt.

Megérteném, ha szegény lenne, mint a templom egere, de az adalékinfók hiányában smucignak tűnik.

Na meg, mi az, hogy nem találtunk normálisat? Lehet, hogy borzalmasan régimódi lány vagyok, de én nem szeretnék az ékszerüzletben válogatni, nekem igen is legyen MEGLEPETÉS az a gyűrű, sőt, az eljegyzési szándék is. :)

21/L

2017. márc. 18. 00:39
 20/21 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos nem maradt le nulla. :/
2017. márc. 18. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!