Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én vagyok túl igényes vagy a barátom túl smucig?
Figyelt kérdés
Szóval, adott a 27 éves barátom, akivel közösen tervezzük a jövőt, már szóba került az eljegyzés is. Nézegettünk gyűrűket, ő azt szeretné, ha az eljegyzési gyűrű beleférne 10.000 ft-ba. Mondtam, hogy nem kell rá olyan sokat költeni, nyugodtan vehet olcsóbb kategóriájút is. Viszont ami egy kicsit zavar, hogy a jegygyűrűknek is bele kéne férni 20.000 ft-ba, és ebben az árkategóriában nem igazán találtunk normálisat, legalábbis nem olyat, amit én szívesen viselnék egy életen át. Viszont drágább gyűrűben egyáltalán nem gondolkodik. Félre ne értsetek, nem akarok több százezer forintos ékszereket, csak kicsit úgy érzem, ezen spórolna. Nem szeretnénk nagy szertartást, lagzi sem lesz, csak szűk baráti-rokoni vacsora. Arról is le kellett beszélnem, hogy az érettségis öltönyében esküdjön. Azért azt már mégiscsak túlzásnak éreztem. Még annyi, hogy számítógépes kütyükre meg játékokra tényleg nem sajnálja a pénzt, több tízezret szemrebbenés nélkül kiad. Elgondolkodtam, hogy én lennék túl anyagias vagy ő nem veszi olyan komolyan a dolgot, mint kellene?2017. márc. 17. 15:29
21/21 anonim válasza:
Ennyiért egy nagyon olcsó ezüst lánykérős kísérőgyűrűt és 2 db nemesacél alap gyűrűt tudtok venni, ha ügyesek vagytok. Ha aranyat vennétek (nem aranyozottat, nem fúziós aranyt, azok 1-2 év alatt már semmilyenek nem lesznek), akkor 80-120 ezer ft az alja a párnak. Ha nagyon ügyesek vagytok, nincs benne kő, ..., ... Az átlagnak 1-2 havi fizetése megy rá a gyűrűkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!