Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon rosszul érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul érzem magam, hibás lennék bármiben?

Figyelt kérdés

1 éve elek együtt a párommal. Egyidősek vagyunk , 24 évesek leszünk. A párom jelenleg tanul, az édesanyjáék tartják el, én is náluk élek. A családnak nagyon jól megy a szekér, nem is kérnek tőlem pénzt etelre és arra, hogy itt lakom. Az én fizetésem 220.000 forint körül van havonta . Ennyit kapok készhez. A párommal fél évesek voltunk, mikor egy vita alakult ki köztünk az eljegyzés miatt. Nekem akkor nem volt pénzem gyűrűre és ezt tudta is. Gondoltam valtoztatok. A 220.000 forintos fizetésem akkor még csak 170.000 volt , azóta megemeltek. A kevesebből havonta 60.000 most az emelt fizetésemből 80-100 ezer forintokat rakok el. A maradék pénzembol tartom fent a kocsim amin hitel is van illetve a telefonszámlám fizetem. Egy hónapba marad kb 30 jobb esetbe 40 ezer forintom. Ebből kell tankolnom és etelt vennem ha dolgozom.

Így sikerült volna felretennem 500.000 forintot, viszont csak 410.000 forintom van mivel idokozben kettő helyre is elmentünk üdülni ami elvitt 90.000 forintot. Most ott tartok, hogy van 410.000 elteve és kb 10.000 forint a zsebembe .

A párom veszekszik velem, pedig tényleg semmire nem koltok. A gyűrű amit kinézett ( és ez is zavar hogy ő választotta) 450.000 forint. Mondtam neki, hogy a félretett pénzembol kiveszek 20 ezret és jovohonapba lesz 460.000 és meg tudom venni a gyűrűt. Áll a bal, meg van sértődve. Mondtam neki.menjunk nézünk ms gyűrűt és akkor hátha találunk olcsóbbat. Felesleges nem megyünk sehova... és érzem rajta azt, hogy olyan mintha 5 éve várakoztatnám az eljegyzessel.

Én is szeretném eljegyezni ne értsétek félre, viszont nekem is lenne hova tenni a penzt. Nem is ezzel van probléma hanem inkább azzal, hogy a saját pénzem el van rakva és ezért fillérb..szoskodom meg tologatom a 200 forintosokat.

Ellenben vele, aki eladja a ruháit majd újakat vesz. Nem tesz félre nem gyűjt, magára költi meg nekem és a szüleinek vész ajándékot belőle.

Ez normális??? Én komolyan semmire nem koltok csak rá. Vettem egy 5000 forintos táplálék kiegészítőt magamnak a sport mellé és mi volt a válasza?? Nincs pénzed de 5000ert veszel hülyeséget magadnak..

2018. máj. 9. 10:04
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
80%

Hát igen, egy ideális kapcsolatban nem a lány mondja meg mikor lesz eljegyzés, a gyűrűt meg főleg nem a lány választja ki. Még nem késő lelépned. Te döntöd el, kell e ez neked.

Ennek a csajnak fontosabb a pénz, a gyűrű mint te. Fél év nem sok idő, nem szégyen kilépni abból ami mégse tetszik. Ha meg belemész és eljegyzed meg is érdemled hogy idegroncs legyél. Ha már most ő dirigál, akkor mi lesz ha esküvőre készültök vagy majd jönnek/lesznek gyerekek.

2018. máj. 9. 11:09
 22/39 anonim ***** válasza:
56%

Elvárások vannak, látom.

Akkor lenne nekem is a helyedben:

végezzen a sulival

legyen munkája

éljetek ketten külön

aztán kap gyűrűt, amit TE választasz

!!!

2018. máj. 9. 11:11
 23/39 anonim ***** válasza:
93%

Miért vagy még mindig vele? Nőként ezt nem tudom megérteni. Szépen hagyod magad kihasználni, más költi el a pénzed. Ugyanakkor árnyalt a szitu, gyakorlatilag ingyen élsz valahol, gondolom ezért is nem akaródzik szakítani, mert akkor albit kéne keresned az meg már pénzbe kerül.

Ő megszokott egy életszínvonalat, amibe belefér a félmilliós eljegyzési gyűrű. Te nem ezen a színvonalon vagy. Anyagilag nagyon nem illetek össze.

2018. máj. 9. 11:13
 24/39 anonim ***** válasza:
77%
Akkor minek vagy még vele? ja mert, hogy jól jön az ingyen lakás meg az ingyen kaja, meg minden hónapban 100 ezret félre tenni, úgy hogy közben a szülein élősködsz...
 25/39 anonim ***** válasza:
76%
amúgy pofám égne, ha ingyen lébecolnék a szüleinél
 26/39 anonim ***** válasza:
63%

Elvárások vannak, látom.

Akkor lenne nekem is a helyedben:

végezzen a sulival

legyen munkája

éljetek ketten külön

aztán kap gyűrűt, amit TE választasz

!!!

Nagyon egyet értek.

2018. máj. 9. 11:15
 27/39 anonim ***** válasza:
35%

Csak egy kérdést, tegyük fel, hogy az ár nem számít, vagy max 20 ezer - csak hogy ne ezen legyen a hangsúly. Akkor sem szólhat bele a nő, hogy milyen gyűrű tetszik neki? Mondjuk a kő ne ovális legyen, hanem négyzet?

Ha megveszem magamnak a gyűrűt és odaadom a páromnak, hogy azzal kérjen meg, az milyen? Úgy tuti azt kapom, ami tetszik. És aranyásó sem vagyok.

2018. máj. 9. 11:25
 28/39 anonim ***** válasza:
80%

27: van különbség, hogy vki kör alakú követ akar vagy oválist.

Én pl mondtam páromnak, hogy fehér aranyat szeretem, nem az aranyszínűt. De nem mondtam, hogy fél milla legyen min. az ára.

2018. máj. 9. 11:28
 29/39 anonim ***** válasza:
54%

Megmondom öregem, ha ez igaz, én nem venném el. Megmondanám, hogy van fél millám, szóval dobbantok amikor akarok, eljegyezni én fogom majd akkor, amikor úgy gondolom, hogy tesz hozzá valamit ő is ehhez a kapcsolathoz. (amúgy megkapja a gyűrűt, téged kibax, a gyűrűt eladja, és van egy kis kezdőtőkéje a habos-babos cosmopista életkéjéhez) Jól gondold meg mit csinálsz.

31/f

2018. máj. 9. 11:40
 30/39 anonim ***** válasza:
73%
Minek esküvő mikor még mindketten gyerekként éltek? Gondolom anyós mos főz takarít rátok meg fizeti a számlákat, ti meg már esküvőznétek...
2018. máj. 9. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!