Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon rosszul érzem magam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon rosszul érzem magam, hibás lennék bármiben?

Figyelt kérdés

1 éve elek együtt a párommal. Egyidősek vagyunk , 24 évesek leszünk. A párom jelenleg tanul, az édesanyjáék tartják el, én is náluk élek. A családnak nagyon jól megy a szekér, nem is kérnek tőlem pénzt etelre és arra, hogy itt lakom. Az én fizetésem 220.000 forint körül van havonta . Ennyit kapok készhez. A párommal fél évesek voltunk, mikor egy vita alakult ki köztünk az eljegyzés miatt. Nekem akkor nem volt pénzem gyűrűre és ezt tudta is. Gondoltam valtoztatok. A 220.000 forintos fizetésem akkor még csak 170.000 volt , azóta megemeltek. A kevesebből havonta 60.000 most az emelt fizetésemből 80-100 ezer forintokat rakok el. A maradék pénzembol tartom fent a kocsim amin hitel is van illetve a telefonszámlám fizetem. Egy hónapba marad kb 30 jobb esetbe 40 ezer forintom. Ebből kell tankolnom és etelt vennem ha dolgozom.

Így sikerült volna felretennem 500.000 forintot, viszont csak 410.000 forintom van mivel idokozben kettő helyre is elmentünk üdülni ami elvitt 90.000 forintot. Most ott tartok, hogy van 410.000 elteve és kb 10.000 forint a zsebembe .

A párom veszekszik velem, pedig tényleg semmire nem koltok. A gyűrű amit kinézett ( és ez is zavar hogy ő választotta) 450.000 forint. Mondtam neki, hogy a félretett pénzembol kiveszek 20 ezret és jovohonapba lesz 460.000 és meg tudom venni a gyűrűt. Áll a bal, meg van sértődve. Mondtam neki.menjunk nézünk ms gyűrűt és akkor hátha találunk olcsóbbat. Felesleges nem megyünk sehova... és érzem rajta azt, hogy olyan mintha 5 éve várakoztatnám az eljegyzessel.

Én is szeretném eljegyezni ne értsétek félre, viszont nekem is lenne hova tenni a penzt. Nem is ezzel van probléma hanem inkább azzal, hogy a saját pénzem el van rakva és ezért fillérb..szoskodom meg tologatom a 200 forintosokat.

Ellenben vele, aki eladja a ruháit majd újakat vesz. Nem tesz félre nem gyűjt, magára költi meg nekem és a szüleinek vész ajándékot belőle.

Ez normális??? Én komolyan semmire nem koltok csak rá. Vettem egy 5000 forintos táplálék kiegészítőt magamnak a sport mellé és mi volt a válasza?? Nincs pénzed de 5000ert veszel hülyeséget magadnak..

2018. máj. 9. 10:04
1 2 3 4
 11/39 iamaveryniceguy ***** válasza:
81%

" fél évesek voltunk...eljegyzés miatt"

24 évesen fél év után már eljegyzést akart a párod? Miért? MIÉRT?

Két szempontból lehet ezt megközelíteni, de az egyik csak elméleti síkon számít:

Ingyen élsz jelenleg a párodéknál.

Ezzel havonta alsó hangon megspórolsz 100 ezer forintot (Budapesti árakat néztem). Ennyi kibérelni egy szobát(50 körül lehet találni), fizetni a rezsi(15) rád eső részét és venni valamennyi kaját(40).

Amennyiben egyedül vennél ki albérletet, akkor ez a szám havi 185 körül lenne (120 körül albérlet, 25 körül rezsi + kaja(40)). Tehát a fizetésedből nagyon nehezen élnél meg egyedül.

Szóval a pénzed így is úgyis elmenne. Kivéve persze, ha tudsz úgy lakni valahol, hogy nem kell bérleti díjat fizetned, de az általában csak rokonoknál elképzelhető.

-----------------------------

Ami viszont tényleg számít az az, hogy a párodtól én menekülnék gyorsan. Jól állok anyagilag és nem is verem a fogamhoz a pénzt, mert az nem boldogít, de ha előállna nekem egy nő olyannal, hogy fél év után 460 ezer forintos gyűrűt vár el tőlem...azonnal kidobnám.

Ilyen gondolkodással bíró egyeddel nem kívánok együtt lenni. Amennyiben neki ettől lesz jó az eljegyzés, hogy egy drága átlátszó követ nézegethet az ujján, akkor csessze meg magát.

Az pedig továbbra is MI A KUKI kategória, hogy fél év után el akarta jegyeztetni magát veled.

---------------------------

Menekülj haver. Normálisnak tűnsz, ne hagyd, hogy ilyen korán megnyomorítsák az életed.

2018. máj. 9. 10:36
 12/39 anonim ***** válasza:
41%

"menjunk nézünk ms gyűrűt és akkor hátha találunk olcsóbbat." - ott élsz ingyen, akkor ne akard rábeszélni az olcsóbb gyűrűre.

Szóval, hogy itt ki az aranyásó, azon lehetne vitatkozni, de mindegy is. Jó sok számot, meg Ft-ot írtál, az, hogy valami szerelem is volna, nekem nem nagyon jött át.

2018. máj. 9. 10:46
 13/39 anonim ***** válasza:
49%

Ez a kislány a pénzre hajt. Egyértelmű. Méghogy 450 ezres gyűrű. Az én eljegyzésim 25 ezer volt, a 2db karikagyűrű meg 120 ezer. Biztos ezzel a lánnyal akarod összekötni az életed?

Ez egy önző pitcsa, mindegy hogy te mennyit dolgozol azért gyűrűért, akkor is elvárja hogy megvegyél egy fél milliós gyűrűt.

Amúgy neked sem 10eFt kéne hogy legyen a maradék pénzed, 220 ezres fizu mellett úgy hogy nem is kell rezsire se kell költened.

2018. máj. 9. 10:49
 14/39 anonim ***** válasza:
5%

És mit dolgoznak a szülei, hogy annyira jól megy ? Miért nem tanul a lány a suli mellet, hogy akkor teszegethessen félre az esküvőre ? Nekem nagyon bűzlik ez az egész....fél milla egy gyűrű....hol élnek ezek ? Mennyi lesz a karikagyűrű, a ruha, meg az egyéb akkor ? :O

31/f

2018. máj. 9. 10:50
 15/39 anonim ***** válasza:
13%

10:50

Ez kamu kérdés szerintem, már volt hasonló félmillás gyűrűs-ködös kérdés.

2018. máj. 9. 10:55
 16/39 anonim ***** válasza:
57%
Másrészt nekem leégne a pofámról a bőr, ha a párom szüleinek semmit nem adnék. Nekem 70ezres fizetésem volt, mégis adtam bele rezsibe, ételbe, stb.
2018. máj. 9. 10:56
 17/39 anonim ***** válasza:
15%

Igenis aranyásó a csaj..nem mindegy mivel kérik meg a kezét? Nem hiszem, hogy rajta hagyná az árcédulát.

Kérdező, menekülj ha nem akarsz sz*r életet ezzel a felszínes csajjal.

Sajnál tőled 5 ezret... vicc.. :D

2018. máj. 9. 10:57
 18/39 anonim ***** válasza:
61%
Igazi aranyásó páros! Ne aggódj mindketten ugyanannyira vagytok anyagiasság lesők... Jó pár lesztek,sok boldogságot!
2018. máj. 9. 11:01
 19/39 anonim ***** válasza:
8%
Lehet hogy mivel ők nem várnak el semmit tőled hogy fizess magad után, ezért a lányuk számára várják el hogy vegyél egy fél milliós gyűrűt. Én menekülnék ettől a családtól. Hosszú távon nagy vitákat szül ez a nagy anyagi különbség.
2018. máj. 9. 11:02
 20/39 A kérdező kommentje:

10 ezer forint van ebben a hónapban mivel :

220.000 abból 110.000 félretéve az 110.000 50.000 az autóm hitele plusz 15 ezer a biztosítás. Azon felül a telefonszámlám 7 ezer. Legyen a kettő marad 40.000 Anyáknapja 5000 forint marad 35.000 születésnap 5.000 marad 30.000 tankolok marad 20.000 ez 500 forint minden nap és nem jövök ki 500 forintból tehát marad 10.000 forintom ebben a hónapban.

Mégegyszer!! Nekem nem a gyűrű ara a probléma hanem az, hogy elmegyek dolgozom félreteszem a pénzt és csak rá és magunkra költöm. Péksütemények meg szendvicseken elek és nem tud annyit megérteni hogy nem marad pénzem nem tudok ennyit félre rakni mert a kiadások nem úgy jönnek hogy hívom őket. Szóval nem értem miért nem tud úgy hozzáállni hogy Oke most nincs rá akkor lesz jovohonapban . Nem értem miért nem ?? Miért nem lehet ezt megérteni?

Plusz ő veri a pénzt. Közös jövőre elrakni smafu . Inkább cipő ruha kell a pénzéből. Pénzéből?? Az anyja meg apja pénzéből mert amiket elad ruhát azokat valamikor ok vettek . Tehát amit én érzek és nekem ezzel van bajom nem a gyűrű árával:

Én dolgozom a pénzemért rengetegeket. Félreteszem nem el költöm hülyesegekre. Nem magamnak akarok belőle venni dolgokat hanem kaját szeretnék venni mert azt muszáj. Oke hogy nem kérnek semmit a szülei de ha kérnének odaadnám mert azt megértem.

Neki nincs pénze. Nem rak félre és az én pénzem is ő akarja elkölteni mert én ahhoz nem nyúlhatok mert akkor ez van hogy hisztizik.

Illetve ez az eljegyzés se ilyen kéne legyen . Nekem elkéne mennem hogy vegyek gyűrűt és meglepnem . Ez egy szép pillanat kéne legyen . Ehelyett idegroncs vagyok mert ezt kell lassam..

2018. máj. 9. 11:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!