Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem? Azt nem lehet megérteni, hogy nekem is rossz?
Figyelt kérdés
A barátomnak tegnap mondtam meg msnen, hogy vívódom mert nem tudom hogy szeretem-e és kérek pár napot, mert össze vagyok zavarodva. Nem tudom mit akarok:S
7hónapja járunk.
De tegnap este is beszéltem vele msnen és lekezelő, sértődött és flegma, néha gúnyolódik.
2010. jún. 14. 11:25
21/22 A kérdező kommentje:
de ha nem szeretem, akkor miért nem vagyok képes elengedni?
2010. jún. 14. 12:29
22/22 anonim válasza:
Megszokásból.
Mármint megszoktad,hogy van kihez futni,ha nyűgöd van,vagy ha valaki azt mondta ronda vagy,ő majd megvígasztal,vagy ha dughatnékod van,ő ott lesz.
Vagy utálsz egyedül lenni,szükséged van valakire,aki melletted van,aki simogat,dícsérget.Szükség nagy úr.
Ha nem vagy önző,akkor fel tudod fogni,hogy hiába szerelmes beléd,ezzel csak ártassz neki,mert mindig,amikor hozzá kéne bújnod a hányinger kerülget,és erre ő is rájön,mert érzi.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!