Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem? Azt nem lehet megérteni, hogy nekem is rossz?
A barátomnak tegnap mondtam meg msnen, hogy vívódom mert nem tudom hogy szeretem-e és kérek pár napot, mert össze vagyok zavarodva. Nem tudom mit akarok:S
7hónapja járunk.
De tegnap este is beszéltem vele msnen és lekezelő, sértődött és flegma, néha gúnyolódik.
Akkor sem értem miért kell gúnyolódni, meg flegmáznia. akkor ne beszéljen velem.
De persze ez nekem nagyon jó érzés, hogy unalmas vele, de elhagyni meg nem lennék képes, és vívódom.
Meg minden az én hibám:S tipikus. Még jó hogy más mindig olyan penge helyzetben van és én vagyok a szemét.
Nem tudod, hogy szereted-e és közbe unalmas a kapcsolat.
Gratulálok, hogy még vele vagy... -.-'
és ha már nem szeretem, akkor erre miért 1nap alatt jöttem volna rá? 4-5 napja még semmi ilyesmi nemvolt benned.
És ha nem szeretem akkor miért gondolok rá és miért nem tudnám elengedni? és miért nem tudok vele csak úgy szakítani????
te írtad, hogy nem tudod, hogy szereted-e.
Ez azt jelenti, hogy valószínűleg nem
És minek tetted fel a kérdést, ha csak megerősítést vársz, hogy nyugi kislányka, ő viselkedik bunkón, neked pedig igazad van...
és akkor mivan ha nem szerelemből maradok vele? akko milesz????????
mert ha kiderül szakítás után, hogy megbántam? az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!