Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen velem? Azt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen velem? Azt nem lehet megérteni, hogy nekem is rossz?

Figyelt kérdés

A barátomnak tegnap mondtam meg msnen, hogy vívódom mert nem tudom hogy szeretem-e és kérek pár napot, mert össze vagyok zavarodva. Nem tudom mit akarok:S

7hónapja járunk.

De tegnap este is beszéltem vele msnen és lekezelő, sértődött és flegma, néha gúnyolódik.

2010. jún. 14. 11:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
igaza van teljesen, előállsz a baromságoddal, és elvárod hogy tapsikoljon, inkább kíméld meg magadtól jobb lesz mindenkinek, nekem egy ilyen csaj b.szott el 4 évet az életemből ne tedd ezt szerencsétlennel.
2010. jún. 14. 11:58
 12/22 A kérdező kommentje:
de ezt kérdezem, hogy mivan akkor ha vele maradok mégis? és most nem érzem hogy nagyon szeretem? és lehet hogy időközben bele szeretek? Sokan csinálják igy, másnak minden összejön... én nem tehetem meg?
2010. jún. 14. 11:59
 13/22 anonim ***** válasza:
Gyerek vagy, hagyd ott.
2010. jún. 14. 12:06
 14/22 anonim ***** válasza:
ha így vele maradsz, azzal átvered és csak húzod az idejét, hagyd békén hadd élje az életét nyugodtan, olyan mellett aki legalább a saját érzéseivel tisztában van
2010. jún. 14. 12:08
 15/22 A kérdező kommentje:
de akkor miért nem tudom elképzelni, hogy szakítok vele? NEM MENNE! NEM TUDNÁM NÉLKÜLE ELKÉPZELNI AZ ÉLETEMET... ÉS FÁJNA HA MÁSSAL LENNE...
2010. jún. 14. 12:12
 16/22 Kurpi urfi ***** válasza:

Te aztán rohadt önző vagy!

Bocs, de nem tudok semmi építő jellegű tanácsot adni egy olyan embernek aki csak saját érdekeit tartja szem előtt és meg sem fordul a fejében, hogy mit érez a másik.

2010. jún. 14. 12:15
 17/22 A kérdező kommentje:

hogy mit érez a másik?

azt érzi, hogy BELÉM VAN ESVE MINT AZ ÁLLAT.

EZT KÉRDEZEM MÁR 1 ÓRÁJA, HOGY AKKOR MARADJAK VELE?????????????????????,

2010. jún. 14. 12:17
 18/22 A kérdező kommentje:
mert ha azt nézem, hogy neki mi a jó... akkor naná hogy az a jó neki ha vele maradok, mert szerelmes belém. Egyértelmű hogy a szakításnak nem örülne.
2010. jún. 14. 12:19
 19/22 anonim ***** válasza:
sajnálatból maradnál vele??? te ennyire gyerek vagy még? hány éves vagy 16? kíméld meg inkább magadtól szakíts vele és kész
2010. jún. 14. 12:27
 20/22 Kurpi urfi ***** válasza:
Szerinted neki jó az ha vele maradsz miközben azt sem tudod szeretede? Te nem csak önző, hülye is vagy! Porbatiprod az önbizalmát ha kiderül, hogy csak sajnálatból vagy vele azt fogja hinni, hogy senkinek nem kell stb. Igen, ilyen hülyék vagyunk mi emberek ha kiderül, hogy a szerelmünk nem szeret.
2010. jún. 14. 12:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!