Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha pici aprosagon nem egyeztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pici aprosagon nem egyeztek ferjetekkel, akkor kinel medd tart a harag? Ki kezdi a bekulest es hogyan?

Figyelt kérdés
2018. máj. 7. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Az én férjem hajlamos rá,hogy 10 percmúlva úgy csinál,mintha semmi se történt volna. Én viszont nem tudom besöpörni a szőnyeg alá,ugyhogy meg szoktuk utána beszélni. Természetesen a beszélgetést én kezdeményezem. H tudom,hogy én vagyok a hibás vagy én kaptam fel a vizet pedig nem kellett volna akkor rá szoktam kérdezni,hogy haragszik-e? Ha igen,és rájövök,hogy neki volt igaza,akkor természetesen elnézést kérek.

Ha Ő a hibás akkor miután elmondtam az álláspontom belátja,hogy igazam van.

Nekünk van iratlan szabályunk: nem fekszünk le aludni haragban és nem búcsúzunk el haragban ,ha megy valahova a másik .

2018. máj. 7. 19:48
 12/13 anonim ***** válasza:
Én engedek előbb, a férjem hajlamos duzzogni. De fél óránál tovább azért nem húzza.
2018. máj. 7. 20:32
 13/13 anonim ***** válasza:

#6 kicsit dedós a férjed. Ha nálunk pici, vagy hatalmas konfliktus van, akkor nem harag, meg békülés, hanem addig le nem fekszünk, míg nincs megnyugvás.

Ezért nem kell békülni sem, hanem összebújva alszunk el, békében szerelemben.

Sajnálom, hogy nálatok ez elképzelhetetlen.

2018. máj. 8. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!