Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pici aprosagon nem egyeztek ferjetekkel, akkor kinel medd tart a harag? Ki kezdi a bekulest es hogyan?
Azért előfordul, hogy összeszólalkozunk.
Olyankor a párom kezdeményezi a békülést, bevallom akkor is amikor nekem kéne. Nekem ez picit nehezen megy, dehát pont ezzel is kiegészítjük egymást.
A békülést csak az tudja kezdeni akiben a harag van.Akiben nincs harag az már békés, ez logikus.
Ha mindkét félben jelen van a harag akkor kétféle indíttatásból kezdheti meg valamelyik személy:
1.Önfeladásból
2.Belátásból
Az elōbbi az önbecsülés hiányából fakad, az utóbbi érett érzelmi intelligenciából.
Leírnál egy konkrét esetet?
Icipici apróság miatt nincs harag, egyből megbeszéljük. De úgy általában mindent. Nem szoktunk duzzogni semmin.
A férjednél komoly probléma van, ha igy viselkedik, én ezt nem hiszem, hogy hosszú távon eltűrném.
Mondanál legalább egy példát amin így meg tud sértődni? És ilyenkor te mit szoktál tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!