Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lehetőség a jobb?

Figyelt kérdés

1) Egyedül maradni.

2) Együtt lenni egy olyannal, aki szexuális szempontból taszít téged.

2018. máj. 7. 16:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én egyedül vagyok jelenleg és teljesen jól megvagyok.
2018. máj. 7. 17:31
 12/18 A kérdező kommentje:

Valóban, de a válaszodból látszik, hogy te sem olyan intelligens fajta vagy.

2018. máj. 7. 17:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Így, hogy taszít és bottal sem.. nem értemmár azt sem hogy minek jönnél össze vele.. értelmetlen a kérdés és meg is válaszoltad magadnak.
2018. máj. 7. 18:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Természetesen egyedül jobb. Nem büntetném sem magamat, sem a másikat azzal, hogy vonzalom nélkül együtt legyünk.
2018. máj. 7. 19:00
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyedül maradnék inkább életem végéig. Vagy keresnék egy hozzám illő lányt. Vagy ha ez sem sikerülne, akkor eljárnék örömlányokhoz.
2018. máj. 7. 19:01
 16/18 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg intelligensebb mint te. Hiszen egyutt vagy valakivel aki nem is tetszik wtf... Ilyen szamalmas ide vetett mondatokkal meg senkit nem tudsz meg csak meg sem bantani rendesen. Fogadd el, hogy hogy puhapocs vagy szakitani. Kenyelmes a hig fos.
2018. máj. 7. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Egyedül maradni. Úgyis egyedül kell tudni boldognak lenni. Minden más csak ráadás.
2018. máj. 8. 01:46
 18/18 anonim válasza:

A 3. lehetőség amit #1 írt.

Legyélnolyannal akit vonzónak találsz :)

2018. máj. 8. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!