Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » ELTE programtervező informatik...

ELTE programtervező informatikus vagy Győr Széchenyi István Egyetem mérnökinformatikus? Melyikkel lennének jobb lehetőségeim?

Figyelt kérdés

2016. márc. 16. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
elte pti
2016. márc. 16. 21:36
 2/10 A kérdező kommentje:
Indoklás, hogy miért?
2016. márc. 16. 21:37
 3/10 anonim ***** válasza:
ELTE IK-n végeztem, válaszd Győrt. Érezhető, hogy a szakmai tárgyak másodlagosak, inkább matekra mennek rá.
2016. márc. 16. 21:46
 4/10 anonim ***** válasza:

Győrben tanulok, bár nem infósnak.

Az itteniek nem igazán dicsérik a szakot.

Szerintem jobban jársz az ELTE-vel: nagyobb nevű egyetem, több lehetőség van a városban és környékén.

Valamint valószínűleg elismertebb, bár ha értesz a dolgodhoz, infós berkekben ez még talán nem annyira számít.

2016. márc. 17. 20:13
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, esetleg BME mérnök infó?
2016. márc. 17. 20:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Oda nem lesz elég pontom. Megse jeloltem.
2016. márc. 17. 22:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Szia! Esetleg megtudnád mondani hogy mennyi pontod volt?
2016. máj. 22. 12:35
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha elég közel van, akkor SZTE-PTI...

(Én, mint MSc-t végzett ELTE-s mondom ezt. Ez egy matekszak, nem informatikai)

2016. máj. 23. 00:23
 9/10 anonim válasza:
A SZE jó lehetőség Győr infrastruktúrának köszönhetően: Audi, Dona, Rehau stb. Bár kizárólag műszaki és gazdasági szakokon. Jogász képzésről például nem hallani jót!
2016. aug. 20. 23:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, miért nem hallani jót a jogi képzésről? Én jogásznak tanulok a sze-n, alkotmánybírók sőt, még az elte rektora is nálunk tanít. Akkor miről is beszélünk? búj már el a hülyeséggel.
2016. aug. 21. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!