Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lehetőség a jobb?

Figyelt kérdés

1) Egyedül maradni.

2) Együtt lenni egy olyannal, aki szexuális szempontból taszít téged.

2018. máj. 7. 16:36
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
72%
3) Keresni egy olyat aki nem taszít szexuálisan és akkor már nem is leszek egyedül.
2018. máj. 7. 16:40
 2/18 A kérdező kommentje:
Sajnos, ez nem hasznos válasz.
2018. máj. 7. 16:41
 3/18 anonim ***** válasza:
88%
A másodiknak mégis mi értelme van? Egyedül lenni szuper dolog, nem tudom miért kéne mindenáron erőltetni a kapcsolatosdit, ha egyszer nem passzol a másikkal minden fontos dolog..
2018. máj. 7. 16:42
 4/18 anonim ***** válasza:
83%
Kedves kérdező, miért nem hasznos? Milyen dolog gátolja meg a harmadik opciót?
2018. máj. 7. 16:43
 5/18 A kérdező kommentje:

Abszolút semmi.

A világ éhezés problémáját is meg lehet oldani annyival, hogy az ENSZ megmondaná ezeknek az embereknek, hogy egyenek és akkor nem fognak éhezni.

2018. máj. 7. 16:46
 6/18 anonim ***** válasza:
75%

A másodikat nem teljesen értem. Mi az ami taszít? Lehet rajta változtatni? Mert ha csak a dzsumbujról vagy némi higiéniáról van szó az orvosolható. Ha pedig szeretem az illetőt nem fogom némi szőr miatt kirakni. Azért jó lenne ezt pontosítani mit kell érteni a taszít alatt.

Egyedül is tökéletesen elvagyok. Megvannak a szingliség előnyei is. Nem ragaszkodom feltétlenül egy kapcsolathoz, főleg ha az sz@r.

A kettő közül szerintem egyik sem jobb vagy rosszabb. Vagy van valakit akit szeretsz vagy nincs párkapcsolatod ennyi. Nem leszek se több se kevesebb tőle. Nem változtat semmin.

2018. máj. 7. 16:52
 7/18 A kérdező kommentje:

"Mi az ami taszít?"

Maga az egész ember, külsőre nem tetszik ezért nem is akarsz vele szexelni.

2018. máj. 7. 16:56
 8/18 anonim ***** válasza:
Természetesen egyedül maradni. Én nem tudok szexelni olyannal aki nem vonz, sőt. Szerelem nélkül sem élvezem a dolgot, akkor sem ha amúgy vonzó az illető. Szóval ez van. Inkább egyedül.
2018. máj. 7. 17:01
 9/18 anonim ***** válasza:
Inkább egyedül mint pl egy alacsony vagy kövèr pasival.
2018. máj. 7. 17:11
 10/18 anonim ***** válasza:
94%
Akkor mi a tosznak rabolod az o idejet is, ha bottal se piszkalnad meg? Mi ertelme van? Keress valakit aki tetszik. Nem agysebeszet ez....
2018. máj. 7. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!