Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lehetőség a jobb?
1) Egyedül maradni.
2) Együtt lenni egy olyannal, aki szexuális szempontból taszít téged.
Abszolút semmi.
A világ éhezés problémáját is meg lehet oldani annyival, hogy az ENSZ megmondaná ezeknek az embereknek, hogy egyenek és akkor nem fognak éhezni.
A másodikat nem teljesen értem. Mi az ami taszít? Lehet rajta változtatni? Mert ha csak a dzsumbujról vagy némi higiéniáról van szó az orvosolható. Ha pedig szeretem az illetőt nem fogom némi szőr miatt kirakni. Azért jó lenne ezt pontosítani mit kell érteni a taszít alatt.
Egyedül is tökéletesen elvagyok. Megvannak a szingliség előnyei is. Nem ragaszkodom feltétlenül egy kapcsolathoz, főleg ha az sz@r.
A kettő közül szerintem egyik sem jobb vagy rosszabb. Vagy van valakit akit szeretsz vagy nincs párkapcsolatod ennyi. Nem leszek se több se kevesebb tőle. Nem változtat semmin.
"Mi az ami taszít?"
Maga az egész ember, külsőre nem tetszik ezért nem is akarsz vele szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!