Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk együtt, most terhes vagyok. A párom szüleivel nem jövök ki. Szerintetek igazuk Van?
Én 18 vagyok a párom 25
Az én családomba van egy
betegség, izomsorvadás
Nem lehet fiú gyermekünk csak lány..
Van egy klinika pesten,
170 ezer forint ami a véremből meg mondja hogy fiú gyerek vagy lány, hogy van valami betegsége vagy nincs.
Debrecenbe is lenne egy ahol magzatvizből vizsgálják ki, de az nagyon veszélyes,
Mi már eldöntőtük a
Párommal, hogy pestre megyünk már idő pontom is van mert nagyon félek debrecenbe menni.
Ma az édesanyja elkezdet orditani hogy az én szüleim elrakjál zsebre azt a 170 ezret, ne menjünk arra a vizsgálatra mert nagyon drága, lehordta mindenek a szüleimet hogy ázok biztatnak meg stb...
És a párom hallgat is rá...
Mit tegyek? Igazuk Van?
Azért mert valaki roma vagy magyar a magyarok is megcsinálják ugyan ezt a mocskos anyósok mind ugyan ez...
Egyépkent már azt akarja hogy költöztek oda nálunk bocsánatost kert...
És azt mondta hogy költözek oda hogy ne költsön a fia fuvara hogy ide oda visz haza oda náluk hanem hazra gyujtse...
Nem értem én már ezt az egeszet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!