Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk együtt, most terhes vagyok. A párom szüleivel nem jövök ki. Szerintetek igazuk Van?
Én 18 vagyok a párom 25
Az én családomba van egy
betegség, izomsorvadás
Nem lehet fiú gyermekünk csak lány..
Van egy klinika pesten,
170 ezer forint ami a véremből meg mondja hogy fiú gyerek vagy lány, hogy van valami betegsége vagy nincs.
Debrecenbe is lenne egy ahol magzatvizből vizsgálják ki, de az nagyon veszélyes,
Mi már eldöntőtük a
Párommal, hogy pestre megyünk már idő pontom is van mert nagyon félek debrecenbe menni.
Ma az édesanyja elkezdet orditani hogy az én szüleim elrakjál zsebre azt a 170 ezret, ne menjünk arra a vizsgálatra mert nagyon drága, lehordta mindenek a szüleimet hogy ázok biztatnak meg stb...
És a párom hallgat is rá...
Mit tegyek? Igazuk Van?
Még azt elfelejtetem irni,
Hogy arról is szó van hogy külön házra kell a pénz
Több okból sem tartanám meg a babát:
1. 18 éves vagy
2. nincsenek meg az anyagi feltételei az érkezésének
3. nem stabil a kapcsolatod
4. a betegséggel nem szórakoznék. Azért vagyunk emberek, mert értelmesek vagyunk, és gondolkodunk.
Szándékos volt a gyerekvállalás?
Minek 18 évesen gyerek?
Fel nem fogom. Te is az vagy még jóformán.
Képzeld el hogy nem vagyok buta,
azt se tudod miről van szó..
Lány gyermekünk lehet az nem beteg csak a fiúra hat ki ez a betegség...
Nekem is van egy ilyen beteg testvérem 18 éves korokig élnek nem egy pár hónapig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!