Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek? 20 éves vagyok, a párom 30 éves.4 éve együtt vagyunk. Terhes lettem. Önhibámon kívül.
Nem vagyunk a helyetekben, nem tudjuk milyen életetek van. Az sem derül ki, hogy együtt éltek e már, vagy hogy te tanulsz e még vagy dolgozol, meg tudtok e élni normálisan ha még is lesz baba.
Van akik szülnek ebben a korban.
Van akiknek viszont korai (manapság inkább korai).
ÉN azt mondom, hogy mond el a párodnak és beszéljétek meg együtt ketten.
Szerintem ezt beszéljétek meg. A négy év a baba mellett van, a te 20 éved meg kicsit ellene.
Amúgy én egy stabil kapcsolatban megtartanám, ha már ennyire jönni akar, lehet oka van rá.. De ezt neked, nektek kell eldönteni! Na meg nem tudom hogy védekeztek, de ha ez gyógyszer mellett történt, akkor annak is érdemes utánajárni hogy ez károsíthatja e a magzatot...
Önhibádon kívül?????
Nem téged du@t@k meg?
Te külföldön élsz ő meg idehaza...2 hetente jársz haza, pfff ez azért nehezíti a helyzetet.
És hány hetes/napos terhes vagy?
De igazából tökmindegy, pároddal szülőkkel beszélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!